Güncel Para Kazanabileceğimiz Siteler Varmı Acaba?

mereket21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla hocam bizim bir arkadaş bu siteden köşeyi döndü bi giydiğini bir daha giymiyor bende incelledim deniyecem günde 150 TL kazanıyo bankamatiğin önünden ayrılmıyor gözümü karartım deniyecem bende
http://www.youtubeparakazanma.gen.tr/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

valla hocam bizim bir arkadaş bu siteden köşeyi döndü bi giydiğini bir daha giymiyor bende incelledim deniyecem günde 150 TL kazanıyo bankamatiğin önünden ayrılmıyor gözümü karartım deniyecem bende
http://www.youtubeparakazanma.gen.tr/

allyshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
incir.com'u öneririm bende kazanç sitemi gayet başarılı.
1. Kazanç: Sitendeki ürünler satıldıkça %10 - % 22 arasında komisyon alıyorsunuz.
2.Kazanç referans sistemi: Sisteme sizin referansınızla üye olan kişilerden 500 puan alıyorsunuz ( ortalama 50 tl ). Referansınızın referansıda üye olsa 500 puan alırsınız.
3. Kazanç sistemi referansınızın referansı: İlerleyen süreçte referansınızın kaç altı olursa olsun onlardan birisinde satış olsa size komisyon aktarılıyor. Kartopu misali zaman geçtikçe daha fazla kazanırsınız.
isteyene detaylı bilgi verebilirim.

morfikirler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İncir.com öneririm. Eğer sizinle anlaşırsak referans verebilirim. Her önüme gelene referans vermiyorum. Seçkin ve saygın elit bir takımda olmak isterseniz ve başarıyı hedefleyen bir arkadaşsanız buyrun. Dolayısıyla biz seçilmeyiz seçeriz. Seçilen olmak isterseniz şansınızı bizle deneyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için pm atmanız yeterlidir.

bygardenn

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Buna benzer birçok marketing yöntem var ancak bütünü ile sağlıklı olduklarını düşünmüyorum.
Örneğin makale yazmayı seviyor veya yazabileceğini düşünüyorsan kelime adedine göre makale yazıp satabilirsiniz.

Bu anlamda sektör oluştu diyebilirim ve şuan bu konuda ciddi ihtiyaç söz konusu.
Bu işi yapanlar 500 kelimelik bir makaleyi minimum 3 TL den yazıyor. 500 kelimeden günlük 10 makale yazsan 30 TL yapar ve aylık hesaba vurduğunda 900 TL gelir elde etmiş olursun.

Tavsiye :)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Şu konuları gördükçe kahkaha atıyorum :D

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 dolar 5 dolar nedir kardesim ya hesap no acmaya gerek yok öle cüzi miktarlar içün :p

BALKAy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.adspedia.net .. Para kazanabileceğin siteler için referans bir site.. Ayrıca, 3-5 lerle uğraşmamak için; sağlam içerikte bir web siteniz olmalı.. Yoksa, vaktinize yazık..

www.adspedia.net .. Para kazanabileceğin siteler için referans bir site.. Ayrıca, 3-5 lerle uğraşmamak için; sağlam içerikte bir web siteniz olmalı.. Yoksa, vaktinize yazık..

feyzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 50 tl kazandım ama bu sizin çabanıza baglı tabiki .
siteleri ziyaret ederek para kazanıyorsunuz, üye olarak para kazanıyorsun, anketlere katılarak para kazanıyorsunuz, gittigidiyor.com veya türk hava yolları gibi firmaların internet sitesinden alışveriş yaparak yaptığınız alışverişin %5 civarını kazanıyorsunuz, istediğiniz zaman da paypal hesabınıza aktarabiliyorsunuz hiç kesinti olmadan.

http://tr.beruby.com/promocode/udHBGO

xalpay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
para kazanma işi genelde yabancı ülkelere ait sitelerden başarı ile oluyor bu durumda da genelde ülkemiz bu konuda kötü bir izlenime sahip olduğundan ya ödeme yapmıyorlar yada komisyon ve ücretleri çok düşük tutuyorlar uğraştığınız çabaya pek değmiyor

cathar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Clikrevi deneyin 1 ay geçmesine rağmen diğer reklam tıklama sitelerine göre epey büyüdü.Minimum 5 dolarlık paket alıyorsunuz ve size 1000 kredi puanlık doğrudan site reklamı hakkı ve 100.000 puanlık banner veya yazı reklamı yayınlama hakkı veriyorlar.Vediğiniz reklamlardan yüzde komisyonu ödeniyor.İsterseniz birkaç dolara sitenize istediğiniz ziyaretçi trafiğini çekebiliyorsunuz.Ben clikrevde başka ptc sitelerime referans buldum ve epey işe yaradı çok hızlı dağıtılıyor reklamlar.
Günlük 6 reklama tıkladığınızda o günün reklam ücretini alıyorsunuz .Reklamlar 5 sn süreli.Ekstra reklamlar var 20 tane 0.001 onlara tıklarsanız ayrıyeten bonus kazanıp sonra çekilişlerle farklı hediye alabiliyorsunuz.5 dolarınız 20 günden sonra referans ve ekstra tıklama harici en az 7 dolar oluyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
Bitcoinle ödemesi dahi var canlı desteği çok iyi çalışıyor Refimle üye olun hep beraber kazanalım.Burdan başka sorulara da yanıt verebilirim.
http://www.clikrev.com/

MCuhadar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Ali bey internetten para kazanmak istiyorum diyorsanız MCuhadar Sitemde güncel olarak internetten para kazanma yollarını paylaştım daha yeni bir site yaptım fakat gelişirse ve iyi miktarda ziyaretçi ve günde min 5 dk sitemde duran kişiler olursa para kazanma yollarıyla birlikte çekilişler ile birlikte minimum 1.000 TL hediye edilecek etkinlikler olacak bunlar :)

http://www.mcuhadar.com/ Bu arada 300 TL Ücret ile size özel tasarlanacak olan pdf degil yazılım program verecegim + 1 yıllık sınırız host + site hızlandırma + domain +seo çalışmaları yapıyorum ve google'da ilk sayfada gözükmenizi günlük min. 50$ kazanmanızı saglayacak egitim yazılımı veriyoruz.

negiu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Ptc itelerini(neobux,clixsense,ojooo,paidverts,digadz,advertzer,trafficmonsoon,adpagewievs) kullanıyorum. takip edersen yatırım yaparsan iyi kazanırsın. Ayrıca blog açarak, upload yaparak(turbobit'ten şaşma), satış ortaklığıyla(clickbank,xticaret) da para kazanabilirsin. Senin bütçene, ne kadar kazanmak istediğine, ne kadar emek harcayacağına bağlı olarak kazanacağın miktar değişir. Ben çerez parası çıkarsam yeter fazla uğraşmam dersen upload yap,link kısalt(adf.ly, bc.vc) sağda solda paylaş linklerini , 3-5 ptc sitesine de üye ol arada reklamlara tıkla yeter. Yok ben sabırlıyım oturur pc başında emek harcarım uğraşırım yeterli bütçem de var diyorsan bahsettiğim yöntemlerin hepsiyle para kazanabilirsin.Tavsiye edebileceğim siteleri ilgili kelimenin yanına ekledim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

bulgay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link kısaltma siteleri var. ama eğer siteniz indirme sitesi değilse poput ya da siteunder reklam gösteren firmalar var. ilgilenirseniz pm atınız.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
40
incir.com'u öneririm bende kazanç sitemi gayet başarılı.
1. Kazanç: Sitendeki ürünler satıldıkça %10 - % 22 arasında komisyon alıyorsunuz.
2.Kazanç referans sistemi: Sisteme sizin referansınızla üye olan kişilerden 500 puan alıyorsunuz ( ortalama 50 tl ). Referansınızın referansıda üye olsa 500 puan alırsınız.
3. Kazanç sistemi referansınızın referansı: İlerleyen süreçte referansınızın kaç altı olursa olsun onlardan birisinde satış olsa size komisyon aktarılıyor. Kartopu misali zaman geçtikçe daha fazla kazanırsınız.
isteyene detaylı bilgi verebilirim.

Hocam yıllardın online satış yapıyorum incir.comu denemek istiyorum referans link verebilirmisiniz üye olayım

birnefess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten para kazanabileceğin pek çok site ve yol mevcut.

muhsinabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar clickbank bir balon mu? yani cidden böyle büyük paralar kazanılabiliyor mu? yoksa türkiye'de tanıtım faaliyetlerinde mi bulunuyorlar anlamadım gitti. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

ali akses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgilendirme yapanlara teşekkür ederim

çiçek satış siteme reklam alarak para kazanabilirmiyim :)

netron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, ücreti karşılığnda, Clickbank.com ürünleri için SEO ya uygun özgün ingilizce makale yazdırmak istiyorum. yazacak arkadaşlar bana ulaşsın

sheltonzane05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anketlerden ve reklamlardan aylık en az 100TL kazanmak isteyenler bana özelden ulaşsınlar.!!!

webmaestro3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru düzgün yok beyler. İyice emek göstermeden netten para kazanılmaz.