Güncel flash sitesi paylasim baslıgı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mosque
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mosque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arkadaslar bir flash oyun sitesi actım oyunları kendim derliyorum resimleri ve açıklamalarını kendim yapıyorum.Sizlerle günlük olarak oyun paylaşımında bulunacağım. Umarım beğenirsiniz :)

Efendim karşınızda günün oyunları:

Spor: 18 Hole Crazy Golf

Mini golf oyunu. Üç boyutlu ve değişik şekiller var.

Yetenek: Red

Üzerinize gelen topları minik toplar atarak uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz. İlerleyen kısımlarda yanınıza ek baseler de gelebiliyor.

Aksiyon: Shift

Siyah beyaz platformda yön tuşları ve space ilerlemeye çalışıyorsunuz. Shifte bastığınızda renkler tersine dönüyor ve bundan faydalanmanız gerekiyor. Armorgames'ten yine şahane bir oyun :)

Nişan: Mutually Assured Destruction

Strateji: Burger Tycoon

Doğru kararları alın, kaynaklarınızı genişletin ve burger krallığınızı kurun.

Herkese iyi eğlenceler :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Güzel oyunlar.Tenis hoşuma gitti.Kısa ve güzel bir oyun :)

pLa_t00n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Shift 1 2 3 4 tekrar tekrar oynadım ve bitirdim. Özellikle 4'ü öneririm. Zorlayıcı bir flash oyun denilebilir. Kesinlikle bitirmeden kalkamazsınız :D .

mosque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, işte karşınızda günün oyunları:

Spor: Vending Machine Champ

Paralı yiyecek makinelerinden türlü çakallıklarla ürün almaya çalışan bir üniversite öğrencisinin azim dolu hikayes :)

Yetenek: I Love Traffic

Işıkları kontrol ederek trafiğin kazasız bir şekilde akmasını sağlayın.

Aksiyon: Jetspeed

Tam bir makaslama oyunu. Otobanda jet aracınızla ilerleyip düşman şirketin kamyonlarını bulup vurmaya çalışıyorsunuz. Aracın gücü sınırlı olduğu için de çarpmamanız lazım. Yön tuşları ve space ile oynanıyor.

Nişan: Indestructo Copter

Helikopterin penceresinden gördüğünüz oyunda, düşman uçak ve helikopterlerini uzaklığı hesaplayarak vurmaya çalışıyorsunuz.

Strateji: Lazerbeamz

Uzay boşluğunda nesneleri hareket ettirerek lazeri gemilere ulaştırmaya çalışıyorsunuz. (Bu oyunun müzikleri şahane)

Herkese iyi eğlenceler :)