• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günaydın SDN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuNaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana da günaydın canım. rüyanda beni gördün mü :D

Troy dedi ki:
sana da günaydın canım. rüyanda beni gördün mü :D
uykudan uyanınca insanı uyandığında pişman eden geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten delirten hayatta bir defa görülebilen harika bi RÜYASIN... seni seviyorum :-[

:| heyy, böle şeyleri ulu orta yerlerde söleme demio muyum sana?

efendi ol efendi.

seni seviyorum ;)

SOn gördüğüm rüya çok ilginç:
Yakın arkadaşımla bir üst geçide çıkıyoruz.Merdivenler iki kademeli birinci kat ve ikinci kat gibi.Buralardan atlamaya çalışıyoruz .Arkadaşım birinci kattan değil de ikinci kattan atlıyor ama dengesini kaybedip kafasını yol kenarındaki bariyerlere çarpıyo .Beyninin bir kısmı dağılıyo ve ben de inip bakıyorum ki ne göreyim :patlıcan kızartması çıkmış :D
SOnra da arkadaşım kalkıp yürümeye devam ediyor

Sabaha karşı bir uyandım , korkayımmı güleyimmi şaşırdım valla.

Bu rüyayı yorumlayacak varmı?

canım benim, sen git bi yüzünü yıka, apte sal iki rekat namas kıl, oku üfür geçer. yanındayım :D

kız bu ne biçim rüya böle. arkadaşımın kafası patlıo içinden patlıcan çıkıo falan :)

sadece paylaşmak istedim ilk kez böyle bişey olduğu için. ;D
benim hayalgücümün ve bilinçaltımın ürünü :D

beni gördüğünü sölediğin rüyaların bu anlattıklarınla uzaktan yakından bir alakası yok değil mi?

dün gece öğlen ve akşama doğru kendimi iyi hissetmediğim için sürekli uyudum ve rüyamda senigördüüm beni sewdiiini sölüodun... Konu alev alev yanmaya başlamdan :P...... anlatmayım söylememek gerekiyormuş yoksa gerçekleşmezmiş :)

:) tamam canım. hayırdır işallah diyim ve noktayı koyayım ben.

ben şu anda çok mutluyum ve seni çook sewiorm sen beenim en uzun ve en güzel rüyam :-* Şimdi uzaklardasın ama ben hep seninleyim...
Hayatımın anlamı :-*

seçiL dedi ki:
ben şu anda çok mutluyum ve seni çook sewiorm sen beenim en uzun ve en güzel rüyam :-* Şimdi uzaklardasın ama ben hep seninleyim...
Hayatımın anlamı :-*

kız sussana >:( aile var aile :P

tamam sen son noktayı koymuşsun sustum :P :D
BİTTİ RÜYA.. :)

günaydın :)
güzel bir güneş var dışarıdan pencereme yansıyıp odamı aydınlatan ama ben hala içerdeyim...olsun...benim içime doğan güneş dışardakinden daha aydınlatıcı,daha güzel
ben de herkesin içine dışarıdakinden daha muhteşem güneşler doğmasını diliyorum

ben çok erken başladım güne ama forumu açamadım bile. o derece yoğundu işler. şimdi yavaş yavaş tempo düşüyor :)

ofiste sabahlayan bir ben miyim?

office_sleep.jpg

valla gecen aksam ürün cekimim vardı yorgun bir günün ardından erken kaçtım ve bol bol tembellik yaptım evde :) yenı geldim bende ofise :)

Ya böyle bi yer varmış yeni gördüm:) kalkalı epey oldu ama genede günaydın:)

Vaybe demek benim gibi masasında sabaha kadar çalışıp sızanlarda varmış ::) :-\

Herkese günaydın gününüz aydın olsun :)

chimera süpper resim yahu :) uykum geldi valla :)
sizlerede günaydın

aman ne güzel gündü evden hiç çıkamadım . dışarda kocam dünya uyandı , çalıştı , yoruldu , akşam oldu evine döndü ben mi ?
ben daha kıpırdayamadım ???

Pazar pazar çalışıyorum :D günaydın...

Herkese günaydın.. bende bugünden başlayarak nisan sonuna kadar plan program yapmak ile meşgulüm..