• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günaydın SDN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuNaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın!!!
Çok erken kalktım bugün 6,30 gibi :) ama çok güzel bir gün olduğunu da biliyorum

Gunaydin lar hepinize ...Sanki biraz gec bir gunaydin ama ne yapalim anca kahvalti falan fisman iste... :)

Aslında 13.30-14.00 dan erken kalkmam ama malum yabancı evdeyiz.uyuyamıyorum.5 de yattım. :)

Kalkmamki hayatta kalkmam.dayım bi keresinde bayram namazına götürecem derken kafama 1 sürahi su döktü kalkmadım.sonunda pes etti :D baya bi cebelleşmişti benimle :)

TuningMert' Alıntı:
Kalkmamki hayatta kalkmam.dayım bi keresinde bayram namazına götürecem derken kafama 1 sürahi su döktü kalkmadım.sonunda pes etti :D baya bi cebelleşmişti benimle :)

Hanım, sıvı nitrojen getir bana...

Bi videoda izlemiştim.adam çiçeğin üstüne döküyordu nitrojeni.çiçek cam gibi oluyordu.yere bi atıyor cam kırığı şeklinde parçalanıyordu çiçek.bildiğimiz çiçek yahu.

Günaydın herkese :) Bugün çok güzel bir gün. Hepimize keyifi bir gün geçirmemiz dileğiyle...

İyi geceler topiğini sabit konu yaptıkta günaydın topiği neden sabit olmasın dimi arkadaşlar. Bir baktım bizim günaydın topiğine, taaa gitmiş 2. ci sayfalara. Vahh vahhh dedim, dur ben seni sabit yapayımda her daim üstte ol. Sabit yapmak benden orayı mesaj yağmuruna tutmakta sizden. Hadi bakalım (: ;)

günaydın diycem ama akşam oldu ben gene de herkese günaydın deyim