seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
süpermiş futbol takımlarının renkleri olsun mesela ben beşiktaşlıyım ona göre
Ohhh : ) O zaman hayırLı oLsun [MENTION=365]seciL[/MENTION]Günaydın
Teşekkürler nasılsınız arkadaşlar?
harama girmek??! ve neden sadece ben azar yiyorum yaa bi önceki sayfaya bakıp bütün kumarbazlara bu uyarıyı yapmanızı rica ediyorum nihahah@elmalisoda : Mübarek günde harama girmesek olur mu?
Merhabalar, bugün çok geciktim bilgisayar çöktüydü, format attım.
şeyy aslında... benim yüzümden :mrgreen:ya hu tavla mı oynayacağız okey mi ? @ReDo bu yaşımdan sonra geyik yaparken yazım kurallarına dikkat eder oldum senin yüzünden
Daha dur,mezar taşınızda ki yazım hatalarınıda bulacağım ( ALLAH Uzun ömürler versin tabi )ya hu tavla mı oynayacağız okey mi ? [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] bu yaşımdan sonra geyik yaparken yazım kurallarına dikkat eder oldum senin yüzünden
Daha dur,mezar taşınızda ki yazım hatalarınıda bulacağım ( ALLAH Uzun ömürler versin tabi )
Daha dur,mezar taşınızda ki yazım hatalarınıda bulacağım ( ALLAH Uzun ömürler versin tabi )
Sanırım bu dua kendin için ki mezar taşımızı görebilesin. :mrgreen:
şeyy aslında... benim yüzümden :mrgreen:
(Amin, hepimize inş.)
---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
tüh bide amin dedik iyimi :mrgreen:
"Hepimize inş." demişsin. Demek ki kıran kırana bir mücadeleye tanık olacağız sayın seyirciler. En zayıf halka kim olacak?
@elmalisoda : 512 sayfa okumak demek ömrümün yarısını okumaya benzer ben almayayım.
sadece bir sayfadan bahsetmiştim ama..harama girmek??! ve neden sadece ben azar yiyorum yaa bi önceki sayfaya bakıp bütün kumarbazlara bu uyarıyı yapmanızı rica ediyorum nihahah
sadece bir sayfadan bahsetmiştim ama..
@sword.q uğraşmaa artık benlenn :sopa:
çin malı min malı anlık da olsa huzuru buldum ya ona bak sen :mrgreen: :lol:
Sizi tanımıyorum,Herhangi bir diyalogta geçmedi aramızda : ) Sizin isteyip veya istememenizle olacak şey değil. Bilmeğimiz birşey varsa söyleyin bilelim.[MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] : 512 sayfa okumak demek ömrümün yarısını okumaya benzer ben almayayım. [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] ve [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] : Bir daha mezar konusu meydana gelmesini istemiyorum. Bu kadar @ yeterli herhalde.
bu cümleden ne anlamamız gerekli acaba? :blink:Eğer beyler hangi oyun yapımcılarını seviyor musun?
bu cümleden ne anlamamız gerekli acaba? :blink: