Gümrükte Takılır mı?

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar herkesin yeni yılı kutlu olsun. Hazır indirimdeyken hem de ihtiyacım varken amazondaki wd 1 tb caviar black almayı düşünüyorum. Sizce gümrükte bir sorun yaşar mıyım? Tam olarak fiyatı 88.59 $, hem de hediye (gift) yaptırma seçeneği de var. Ne dersiniz almalı mıyım?

http://www.amazon.com/gp/product/B00FJRS6FU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Bir de kargo için şu seçeneği seçsem mi aceba?--> AmazonGlobal Priority Shipping --get it Tuesday, Jan. 7

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben bu harddiski kullandım hatta 2 adet.
Şuan teki arızalı ve TR servisi bizde garantisi bitmiş Yurtdışına göndermeniz lazım diyor.
Yurtdışı da siz bize ürün göndermezsiniz, distribütör üzerinden gönderebilirsiniz diyor.

Sonuç, HDD evde kapı gibi yatıyor.

Alışverişine gelecek olursak 88.59$
Döviz kurundan kar edecekler, paypal kar edecek falan senden 91-93$ arası para kesilecek.
93$ yani 197TL yuvarlak hesap 200TL.

Alacağın ürün heleki şu dönemde 30 günden önce gelmeyecek.
200-230TL ye Türkiye de HDD yokmu hemde garantili ?

Ayrıca normal şartlarda gift bile olsa bu ürün fark edilirse gümrüğe tabidir onu da unutma.
Takılmama ihtimali olduğu kadar takılma ihtimali de oldukça yüksek çünkü gümrük mevzularu biraz sertleşti.

Sırf yurtdışından aldım 30TL kar elde ettim demek için böyle bir risk altına girmek çılgınlık.

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Ben bu harddiski kullandım hatta 2 adet.
Şuan teki arızalı ve TR servisi bizde garantisi bitmiş Yurtdışına göndermeniz lazım diyor.
Yurtdışı da siz bize ürün göndermezsiniz, distribütör üzerinden gönderebilirsiniz diyor.

Sonuç, HDD evde kapı gibi yatıyor.

Alışverişine gelecek olursak 88.59$
Döviz kurundan kar edecekler, paypal kar edecek falan senden 91-93$ arası para kesilecek.
93$ yani 197TL yuvarlak hesap 200TL.

Alacağın ürün heleki şu dönemde 30 günden önce gelmeyecek.
200-230TL ye Türkiye de HDD yokmu hemde garantili ?

Ayrıca normal şartlarda gift bile olsa bu ürün fark edilirse gümrüğe tabidir onu da unutma.
Takılmama ihtimali olduğu kadar takılma ihtimali de oldukça yüksek çünkü gümrük mevzularu biraz sertleşti.

Sırf yurtdışından aldım 30TL kar elde ettim demek için böyle bir risk altına girmek çılgınlık.

Tamam teşekkürler ilgilendiğiniz için. Zaman olarak o kadar geç geleceğini düşünüyorum . Çünkü hızlı gönderi tarzında bir olayları var gibi ama garanti konusunda haklısınız. En iyisi vatan bilgisayardaki hafta sonu indirimini bekleyip alayım.