turkiyeli275
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhabalar arkadaşlar,benim kendimi bildim bileli bir Guitar Hero hayranlığım var ve bayağıdır oynamıyordum.Tesadüfen internette bulduğum 26 GB'lık bir pack ile karşılaştım,pack şu ki bilgisayarımıza Guitar Hero World Tour oyunun yüklüyoruz ve packteki DATA dosyasını oyun dosyasına attığımız zaman tüm GH ve RB şarkıları bir oyunda toplanmış oluyor.Bende kaçırmadım bunu ve hallettim her şeyi,sonra kuzenimden artık kullanmadığı oyun gitarını aldım.Bağlantıda felan hiçbir sıkıntı yok,fakat oyunun içerisinde yeri geliyor ki 2-3 farklı tuşa basmamız lazım ve çoğunda da uzatılan notalar oluyor bunlar(tam anlatamasam da şu önünde bir çizgi olan ve basılı tutmamız gereken notalar).Bunlara basarken çoğu zaman arada yeşil olmamasına ve benim dokunmuyor olsam bile birden yeşile basılıyormuş gibi algılıyor ve gidiyor tüm uzatma her şey,hatta çoğu zaman combolarım bozuluyor ve çok sinir olmaya başladım.Diğer sorum da:normalde whammy diye geçen(gerçek gitardaki tremolo) takılı kalmış durumda.Takılı kalmış derken donanımsal değil,normalde kolu çekince olması gerekenler otomatik olarak oluyor ve kol basılı kaldığı için gereksiz rahatsız edici sesler çıkıyor,işin tuhafı da normal ses kolu çektiğimiz zaman oluyor(yani tam tersi şekilde).
Bu sorunu engelleyebileceğimiz,tremoloyu da gerekirse iptal edebileceğimiz bir ayar veya herhangi bir şey var mı acaba? Lütfen acil yardım edin,en sevdiğim oyunun gitarını yerden yere çarpacam yoksa az kaldı
Biraz uzun oldu ama şimdiden üşenmeyip okuyup yardım edenlere teşekkürler
Bu sorunu engelleyebileceğimiz,tremoloyu da gerekirse iptal edebileceğimiz bir ayar veya herhangi bir şey var mı acaba? Lütfen acil yardım edin,en sevdiğim oyunun gitarını yerden yere çarpacam yoksa az kaldı

Biraz uzun oldu ama şimdiden üşenmeyip okuyup yardım edenlere teşekkürler