Guild Wars Ne Durumda?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
World of Warcraft ile aynı dönemde çıkıp, abonelik ücreti almamasıyla dikkat çeken Guild Wars, dördüncü yılını coşkuyla kutluyor.

NCSoft, dördüncü yılını 28 Nisan'da kutlayacak olan devasa online rol yapma oyunu Guild Wars'un 6 milyon satışı geride bıraktığını duyurdu. Halen oynanan en başarılı MMORPG'ler arasında bulunan Guild Wars, devasa boyuttaki PvP savaşları ve aylık ücret almamasıyla rakiplerinin arasından sıyrılıyor.
Guild Wars yapımcısı ArenaNet, bu önemli gelişmeyi kutlamak için dev bir içerik paketi güncellemesi yayınlayarak, yeni görevler ve ekstra depolama seçeneklerini Guild Wars oyuncularına sundu.
guild-wars1240815777.jpg
:: Guild Wars oynuyor musunuz?

Bilgi İçin : Guild Wars
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Oynamıyorum favorim silkroad ama güzele benziyor denerim belki birgün.

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
guild wars a başlayalı 2 yıl kadar oldu.Oyunu başlarda öylesine vakit gecirmek için oynuyordum sonra assassin e başladım vede oyuna kendimi iice kaptırmıştır.7-8 ay sadee assassin le oynadıktan sonra artık kendimi pro hissediyordum ama diğer 9 farklı karakterleri bilmedikten sonra sen nasıl kendini pro hissediyorsun diye kendime sordum :D vede diğer karakterlere başladım.Şu anda oyunda gerçek anlamda söz sahibi olmuş biriyim kendimi de oldukça çok geliştirdim ve pvp nin tadını cıkarıyorum..Oyunda fazla türk bulunmamakta Guild vs Guild sevki mükemmel grafikler de öyle.Aylık ücret yok..server sıkıntısı yok.Demek istediğim dolmuyor.
Mesela europa-english-district 1 serverı dolduğunda hemen 2 acılıyor o da dolarsa 3 o da dolarsa hemen 4..Oyunu 6 milyon kişi oynadığı halde serverların mükemmel calısması insanın aklında diğer oyunlar hakkında soru işareti uyandırıyor.Mesela Knight online guild wars a göre neredeyse 100 de bir kullanıcıya sahip ama serverların hemen dolması vede serverlara girilmemesi sizi premium almaya zorluyor ki cou insan alıyor.bu cok üzücü bir durum sadece para tuzağı diyorum ben buna haa söyle gercekten hakeden bi oyun olsa para tuzağı terimini kullanmazdım ama Knight online nın durumu bu..
Bu arada Guild Wars ı wow dan ayrılan bi ekip yaptı.