- Reaksiyon puanı
- 1,261
O Rakama Super sıstem cıkar, Toplanabılır, Laptop Tavsıye etmem Isınma sorunları cıktıgında can sıkar..
Monsterlarda sorunlu laptop gelme olasılığı oldukça yüksektir.Kanıt?
Bir sorunu senin yaşamamış olman o sorunun olmadığı anlamına gelmez. Bunun tam tersi de geçerlidirBen arada kullanıyorum zerre problem yaşamadım. Işık süzmesi ise bütün IPS ekranlarda olan bir problem.
Alabilirsin güzel bir bilgisayar.Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu nasıl sizce bu fiyata
Şikayet vara bakın. Zaten yukarıda da yazdım, size düzgün aletin gelmesi diğerlerinin mükemmel olduğu anlamına gelmez. 2 kişi ölü piksel den iade etti diyorum, bende yok diyorsunuz.Kanıt?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben arada kullanıyorum zerre problem yaşamadım. Işık süzmesi ise bütün IPS ekranlarda olan bir problem.
Arkadaş anlatamadım ya. Her monster alan zaten şikayet vara anında yazıyor.Şikayet vara bakın. Zaten yukarıda da yazdım, size düzgün aletin gelmesi diğerlerinin mükemmel olduğu anlamına gelmez. 2 kişi ölü piksel den iade etti diyorum, bende yok diyorsunuz.
Hemşerim biraz heyecanlıdır. Çok üstüne gitmeyelim. Banı yeni açıldı biraz sinirli bu aralar anlaşılan sağlıklı düşünemiyor sanırım.Şikayet vara bakın. Zaten yukarıda da yazdım, size düzgün aletin gelmesi diğerlerinin mükemmel olduğu anlamına gelmez. 2 kişi ölü piksel den iade etti diyorum, bende yok diyorsunuz.
Hemşerim monster sıfır üründe sorunlu gelebiliyor. Bu bilinen birşey çok üstelemene gerek yok. F/P nootbook söyle abi adam alırsa alır almazsa almaz. Sakin ol gardaşım benim.Arkadaş anlatamadım ya. Her monster alan zaten şikayet vara anında yazıyor.
Nasıl bir kaynak göstereyim? Monster sistemine sızıp iade edilen alet sayısını mı vereyim? Böyle birşeymi bekliyorsunuz?Arkadaş anlatamadım ya. Her monster alan zaten şikayet vara anında yazıyor.
Galiba dediğiniz gibi hocam anlamak istemiyor.Hemşerim biraz heyecanlıdır. Çok üstüne gitmeyelim. Banı yeni açıldı biraz sinirli bu aralar anlaşılan sağlıklı düşünemiyor sanırım.
Hemşerim monster sıfır üründe sorunlu gelebiliyor. Bu bilinen birşey çok üstelemene gerek yok. F/P nootbook söyle abi adam alırsa alır almazsa almaz. Sakin ol gardaşım benim.
Bence siz anlamak veya kabullenmek istemiyorsunuz.Nasıl bir kaynak göstereyim? Monster sistemine sızıp iade edilen alet sayısını mı vereyim? Böyle birşeymi bekliyorsunuz?
Galiba dediğiniz gibi hocam anlamak istemiyor.
He de geç, kendisi genç biraz heyecanlı. Çok üsteliyor. Geçen hafta 5 tane monster alımı yaptım yani adam anlamıyor bu ürünleri aldığımı, kullandığımı. Bir şekilde kendini kanıtlama çabası içinde zamanla düzelir bence.Nasıl bir kaynak göstereyim? Monster sistemine sızıp iade edilen alet sayısını mı vereyim? Böyle birşeymi bekliyorsunuz?
Galiba dediğiniz gibi hocam anlamak istemiyor.
İnşallah hocam bende öyle umuyorum?He de geç, kendisi genç biraz heyecanlı. Çok üsteliyor. Geçen hafta 5 tane monster alımı yaptım yani adam anlamıyor bu ürünleri aldığımı, kullandığımı. Bir şekilde kendini kanıtlama çabası içinde zamanla düzelir bence.