Güç Kaynağı

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Biraz daha güçlüsünü alsaydınız daha iyiydi ama buda çok rahat iş görecektir.
Modüler kablo olması büyük avantaj. Gereksiz hiç bir kabloyu takmak zorunda değilsiniz.

Aynısını bende kullandım, sessiz, gösterişli ve işini adam akıllı yapan bir güç kaynağı.

efkan77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sistemi aldınız mı? almadıysanız bütçeniz nedir?

Aldım ve güç kaynağı yetersiz kaldı o yüzden sordum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güzel bir güç kaynağı ancak slı desteği yok ekran kartını iki yapabilirim ama yinede Teşekkürler

Bu güç kaynağı güzel uyar tabi ama kalitesi de güzel tek sorunu kablolar biraz kısa

ama başka öneri istersen bunuda verebilirim buda gayet güzel

http://www.vatanbilgisayar.com/guc-...er-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=35126

Teşekkürler bunu düşünüyorum alayım diye yalnız molex bağlantısı yokmu??

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aldım ve güç kaynağı yetersiz kaldı o yüzden sordum

Güzel bir güç kaynağı ancak slı desteği yok ekran kartını iki yapabilirim ama yinede Teşekkürler

Teşekkürler bunu düşünüyorum alayım diye yalnız molex bağlantısı yokmu??

bu güç kaynağını düşünebilirsiniz. gtx 650 ti boost sli için yeterlidir.

[h=1]AEROCOOL Strike X (AE-STRIKEX-PSU-600) 600W APFC 80 Plus 14cm Fan Güç Kaynağı:http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=92140&ttype=Details#pt[/h]

verimlilik % 87, 12 volt=600 watt, 50 amper

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
4 adet IDE, 6 adet SATA ve 2 adet PCI-Express ekran kartı çıkışı sunan ve bu çıkışların sadece ihtiyacınız kadarını modüler olarak takıp çıkarabilmenizi sağlayan yapısı ile OCZ ModXStream Pro 600W, kılıflı yapıdaki kablolarıyla hem kasa içi dağınıklığı önler, hem de kasa soğutmasına katkıda bulunur. Üstelik kullanmadığınız kabloları saklayabileceğiniz taşıma çantası da kutuya dahil!

16 Adet Güç Bağlantısı

OCZ ModXStream Pro 600W Güç Kaynağında; 1 x 20+4pin Anakart Güç Çıkışı, 1 x 8pin 12V CPU Güç Çıkışı, 1 x 6pin PCI-E Güç Çıkışı, 1 x 6+2pin PCI-E Güç Çıkışı, 4 x Moles (IDE HDD/DVD) Güç Çıkışı, 2 x Floppy Güç Çıkışı, 6 x S-ATA Güç Çıkışı olmak üzere tam 16 adet güç bağlantısı bulunmaktadır.

Nvidia SLI & ATI CrossFireX Desteği
OCZ ModXStream Pro Güç Kaynakları, Çoklu PCI-E çıkışları ile Nvidia SLI ve ATI CrossFireX teknolojilerine destek verir.

Özellikler

Marka OCZ
Ürün Kodu OCZ600MXSP-EU
EAN Kodu 842024009153
Güç Değeri 600W
Kablo Tipi Modüler
Verimlilik Sertifikası 80+
Soğutma Tipi 13.5cm Fan
Aktif PFC Evet / Var
SLI Desteği Evet / Var
CrossFire Desteği Hayır / Yok
Anakart Güç Çıkışı 20 + 4 Pin
İşlemci Güç Çıkışı 4 + 4 Pin 1 Adet
PCI-Express Güç Çıkışı 6+2 Pin 1 Adet - 6-Pin 1 Adet
Molex Bağlantı 4 Adet
SATA Bağlantı 6 Adet
Floppy Bağlantı 2 Adet
Boyutlar 150 x 160 x 86mm (W x L x H)

yanlız cok talebden dolayı vatanda herzaman bulamaya bilirsizn gecen hafta bir arkadaşa alacaktık vatanbilgisayar yetkileri dedikleri ürünü yetiştiremiyoruz talebler coktu 3 defa faz spariş verdik yine tükkendi dediler spariş vermeden önce müşteri hizmetlerini ara biz ümraniye mağazasında bulduk zor bela 1 tane şuan varmı bilmiyorum sen sor yinede olmasa gel başka tavsiye verebilirim sana. uygun fiyata alabileceğin en iyisi türkiyede

Ben
[TABLE="width: 95%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"] LC POWER 600W 80+ BRONZE PSU V2.3 Review kulanıyorum Türkiyede bulunması zor bulsanda ne kadar güvenilir bilemem Almanyada getirdim ben 69 euro yurtdışı fiyatı 99 usd ve gayet memnunum bundan.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]