2. Nesil i7 yalnızi7 li sisteme gtx750 ti almayın. darboğaz olur. en az 1050ti almalısınız.
280 watt kaldırmaz bence. eğer 1050ti alacaksanız 500watt alın.
sence alimmi karasız kaldım sadece gta 5 zula cs go lol valorant gibi oyunlar oynicam2. Nesil i7 yalnız
Fiyatına göre iş görür. Bütçe kısıtlı ise alınırsence alimmi karasız kaldım sadece gta 5 zula cs go lol valorant gibi oyunlar oynicam
teşekkürler yardım için şuanki psu ile herhangi bir sıkıntı yaşatırmıFiyatına göre iş görür. Bütçe kısıtlı ise alınır
400 w daha iyi olur. Gta 5 de yetmeyecektirteşekkürler yardım için şuanki psu ile herhangi bir sıkıntı yaşatırmı
Yanlış bilgi. İ7 2600 oldukça güçlü bir işlemdir.i7 li sisteme gtx750 ti almayın. darboğaz olur. en az 1050ti almalısınız.
280 watt kaldırmaz bence. eğer 1050ti alacaksanız 500watt alın.
Yanlış bilgi. İ7 2600 oldukça güçlü bir işlemdir.
GTX 750 güçsüz bir ekran kartı mı diyorsunuz şimdi? Salla kazan. O işlemci ile tam uyumlu bir kart o.yanlış bilgi.
darboğaz sadece işlemci kaynaklı olmaz, ekran kartı kaynaklı da olur. i7 iyi bir işlemci, onun yanında gtx750 çok düşük kalıyor. i7 2.nesil işlemcisi varsa, işlemcinin performansını alabilmesi için 1050 ti alması gerekir.
tabii ki psu yu da değiştirecek.
GTX 750 güçsüz bir ekran kartı mı diyorsunuz şimdi? Salla kazan. O işlemci ile tam uyumlu bir kart o.
Öncelike ekran kartı dar boğazı diye bir şey yoktur. GTX 1050'nin gücü GTX 750 yüksek. Onda kabul. Ama hala inatla darboğaz olacağını söylüyorsunuz. GTX 1050 alacağını söylemedi bile.1050ti nin yanında güçsüz. siz sallamaya devam edin bence. bu da kanıtı.
Core i7-2600 and GeForce GTX 750 Ti build in General Tasks | Bottleneck Calculation | PC Builds
Bottleneck calculation for Intel Core i7-2600 and NVIDIA GeForce GTX 750 Ti for General Tasks. Containing solutions how to resolve bottleneck.pc-builds.com
Öncelike ekran kartı dar boğazı diye bir şey yoktur. GTX 1050'nin gücü GTX 750 yüksek. Onda kabul. Ama hala inatla darboğaz olacağını söylüyorsunuz. GTX 1050 alacağını söylemedi bile.
Hala yanlış bilgilendirme. İ7 işlemcilerin hepsi aynı değildir. Bunun kafaya kazıyın.nasıl yok? olmaz olur mu hiç?
Bilgisayarlarda darboğaz neden olur? İşte çözümü - ShiftDelete.Net
"Darboğaz sorununun ana nedeni işlemci ve ekran kartı arasındaki güç dengesizliğidir. Eğer aldığınız ekran kartı çok güçlü ve işlemciniz bu karta göre yeterli güçte değilse darboğaz meydana gelir. İşlemci ve ekran kartınızın güçleri birbirine denk olmalıdır. Giriş seviyesi bir Ryzen veya Intel işlemci ile RTX serisi bir kart kullanmak soruna yol açacaktır. "
elinde i7 işlemci var, o işlemciyle denk çalışabilecek, darboğaz yapmayacak uyumlu kart 1050ti.
yok ben 750ti alırım derse ekran kartından darboğaz olur.. yok ben rtx 2060 ekran kartı alırım derse işlemci yönünden darboğaz olur.
ister alır ister almaz, ben fikrimi söyledim. bir yanlış bilgiyi de düzelttim.
i7 2600 i3 3220 den tek çekirdek de ve çoklu çekirdek de daha iyi.2.nesil i7 3.nesil i3 den daha kötü
Intel Core i3-3220 vs Intel Core i7-2600 : Aralarındaki fark nedir?
GTX 750 ti tam bu sisteme göre
i7 2600 i3 3220 den tek çekirdek de ve çoklu çekirdek de daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu yönden bakınca oyun anlamında önde sanırsam
Userbencjmark insanların verdiği skorlarla oluşturuluyor. Tam manasında gerçek değil yani. Ama i7 öndeymiş onu anladım. Lakin 1050 TI da fazla. 750 ti yeter
rx460 gtx750ti dan 1 tık daha iyi al benceMerhabalar şimdi de 300 TL ye RX 460 buldum alimmi birde i7 2600 le birlikte kullanacağım için PSU onerirmisiniz