ezel56
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 41
GTX 750 Tİ alıyorum f/p ürünü bir psu tavsiyesi istiyorum.
Kasada kaç fan var bilmiyorum ama MSİ GTX 750 Tİ OC 2GB modelini alicam yani çift fanlı diğer parcalarSistemdeki diğer donanımlarıda yazarsan iyi olur ayrıca hangi 750 ti ı alıcaskın ikli fan mı tek fanmı ikisi arasında watt fakı oluyor kasada kaç fan var yazarsan iyi olur ama 750 ti çok istemez durumun sıkışıksa 500W idare edebilir![]()
Ekran kartı için diyosanız 750 ti aliyorum 2. El ama tanidik birinden 6 aylık garantisi var 400 lira psu için 2.El alinir mi bilmiyorum ama sıfır olarak 500w biraz pahalı kaçıyor sanki ?Dediğim gibi 500W yeterli olur
Şöyle söyliyim 190W ekran kartını 420 W lık psu ile kullanıyorum
Ha bu arada illaki sıfır alıyım demiyorsanız bu fiyata 2. çok daha iyi kartlar bulabilirsiniz garantili filan bulunur ama siz bilirsiniz![]()
Hocam ne 500w'u yahu?350W psu bile yeter o sisteme.Siz bence 400w alın.Ekran kartı için diyosanız 750 ti aliyorum 2. El ama tanidik birinden 6 aylık garantisi var 400 lira psu için 2.El alinir mi bilmiyorum ama sıfır olarak 500w biraz pahalı kaçıyor sanki ?
Overkill olur 750 TI için.Sistemdeki diğer donanımlarıda yazarsan iyi olur ayrıca hangi 750 ti ı alıcaskın ikli fan mı tek fanmı ikisi arasında watt fakı oluyor kasada kaç fan var yazarsan iyi olur ama 750 ti çok istemez durumun sıkışıksa 500W idare edebilir![]()
Hocam sıkıntı çıkarmaz değil mi sonra yanmasın sistemim ?Bütçeniz kısıtlı ise ;
Aerocool 400W VX Serisi Güç Kaynağı
Yok hocam güvenilir bir psu.Hocam sıkıntı çıkarmaz değil mi sonra yanmasın sistemim ?
Siparis ettim valla hadi hayirlisiYok hocam güvenilir bir psu.
Başkan arasında 50 lira fark var bi de arkadaşlar tavsiye edince aldım