GTX 1070 için hazırlıklı PC toplama

kerem_tokatli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle bir pc toplamak istiyorum işte GTX 1070'li i5 6500k 3.5 16 GB RAM anakart falan fakat bu bileşenlerin toplam fiyatı en az 5000 TL ve üstü fiyatlara toplanabiliyor bende şöyle bir şey yapmaya karar verdim(eğer saçma bir fikirse hiç yapma da diyebilirsiniz). Bütün bu bileşenlerin fiyatının yarısını zaten 1070 sömürüyor bende şöyle bir fikir edindim eğer şimdi 2500 3000 TL'lık bir bilgisayar toplarsam 2 3 ay sonra da ekran kartını degistirirsem fiyat pek göze batmaz diye düşündüm yani digelim bütün bu bilesenler +750 ti veya GTX 950 veya RX 480 ama R9 falan gibi AMD istemiyorum en kötü Polaris mimarili olsun. İşte bunun gibi uygun fiyatlı bir ekran kartıyla başlayıp sonra 1070 almak amacım aynı zamanda sistem önerisinde de bulunursanız büyük yardiminiz dokunur. Düşündüğüm sistem i5 3.2 yada 3.5 GHz 16 GB Ram kingston olabilir anakart? Bilmiyorum, monitör Acer G227HQLABID daha iyi önerimiz varsa bu fiyat aralığında önerilere acigim. SSD 120 olur 240 olur hepsi olur, HDD 1 yada 2 TB , sıvı soğutma olabilir, ekran kartı?, Optik sürücü de 60 70 TL'lık bisey olabilir, kasa ve fan?? Hiçbir fikrim yok. Durum bu gençler hepinizin yardımına kesinlikle acigim
ilginiz için şimdiden teşekkürler. :)