Herkese merhaba daha önceden bir konu açmıştım ekran kartı önerisi adı altında cyber 1050 ti önerdi bir link attı hepsiburada sitesinden aldım fakat ekran kartını takıp bilgisayarı açtığımda ''please power down and connect the pcie power cable for this graphics card'' hatası aldım.... Bu benim ilk bilgisayar parçası satın alıp takmam oldu ve araştırdım genel olarak gtx 1050 ti anakarttan aldığı 75 walt yeterliymiş ama bazı kartlardaki benim kartın adında oc geçiyor sanırım overclock anlamına gelen olay yüzünden ekstradan 6 pin pcie kablosundan güç almak zorundaymış bende bu 6 pin girişi mevcut ve kartın özelliklerine baktığımda 85 w güç lazımmış ana karttan aldığı yetmiyormuş uzun lafın kısası bu kart için şimdide bir güç kaynağı almam çünkü güç kaynağımdan gelen takabileceğim bir kablo yok ve minimum 300 w güç kaynağı lazımmış kart için benimki yanlış bakmadıysam 280 w aşağıya aldığım kartın linkini ve güç kaynağımın modelini bırakıyorum ve hangi 300 w güç kaynağı almam lazım hem kasama sığması için hem gerekli kabloların olması için yardımınızı bekliyorum 
Aldığım ekran kartı : Palit Nvidia GeForce GTX 1050 Ti DUAL O.C 4GB 128Bit GDDR5
Lenovo marka bilgisayarımın güç kaynağı : LİTEON 54Y8894
Edit Orjinal Konu Link : Pubg için makul fiyatlı bir ekran kartı

Aldığım ekran kartı : Palit Nvidia GeForce GTX 1050 Ti DUAL O.C 4GB 128Bit GDDR5
Lenovo marka bilgisayarımın güç kaynağı : LİTEON 54Y8894
Edit Orjinal Konu Link : Pubg için makul fiyatlı bir ekran kartı