Gta5 online poker den para kazanma

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar merhaba GTA online da 2.7m param var ve ben bunu kıssa sürede katlamak istiyorum bunuda en kıssa sürede pokerden katlayabilirm bunun için paramı poker oynayarak katlaıycam fakat bu pokerin algoritması nasıl işliyor üç sefer üst üste 20bin dolarlık oynadım ve ikisinde kaybettim birinde 45bin yapıp parayı tekrar kaybettim şimdi burda benim merak ettiğim bu pokerde algoritma nasıl işliyor sıralımı gidiyor kaybettir kaybettir kazan kaybettir kazan gibimi yoksa şans mı eğer online da pokerden zengin olan veya çok iyi bilen birisi varsa burda nasıl kazanacağımı anlatabilirmi? (Bu arada 3kartlı olan pokerden bahsediyorum ayrıca oynadağım masa mor olan premium masa )

JoanU8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kumarhanede oynamamanızı şiddetle tavsiye ediyorum, aksi takdirde yüklediğiniz tüm parayı kaybedersiniz. Yuvalar orijinal değil, tabii ki ince ayarlı geri tepme ile, bu yüzden kazanma şansı yok. Bonuslar, müşterileri cezbetmek için yapılır ve onları geri kazanmayı bile beklemeyin. Genel olarak, saf şarlatanlar, İnternette birçok iyi inceleme olmasına rağmen. Eminim hepsi operatör tarafından satın alınmıştır, bu yüzden onlara güvenmek aptallık olur. Ve bu arada, sitede hiçbir demo yok, bu da bu seviyedeki bir kumarhane için oldukça sıra dışı.