Mustafa_Sönmez
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Sistem özelliklerin nePc format attım yeniden yükledğimden beri bulanık oyun ayarlarım bunlar
oyun içi resimi atamıyorum anlamadım siteyeAdvanced settings'i ve oyun içi bulanıklığı resim olarak paylaşabilirmisini
Sistem özelliklerin ne
Hocam atmışsınız ama nasıl atılmıyoroyun içi resimi atamıyorum anlamadım siteye
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayarlda iken atabiliyorum yüksek çözünürlik gibi bişey diyo normal oyunda ikenHocam atmışsınız ama nasıl atılmıyor
Çözünürlüğü bir tık düşürün hocam o zamanayarlda iken atabiliyorum yüksek çözünürlik gibi bişey diyo normal oyunda iken
Ahahah adamın 8 GB Ekran Kartı var sistemi önemsiz.Sistem özelliklerin ne
Advanced settings'i ve oyun içi bulanıklığı resim olarak paylaşabilirmisiniz?
Hocam sistemi 8gb olabilir lakin işlemci besliyor mu anakart işlemci ile uyumlu mu bunları düşündünüz müAhahah adamın 8 GB Ekran Kartı var sistemi önemsiz.
her şeyi denedim çözünürlüğü düşürdüm yine aynı problemÇözünürlüğü bir tık düşürün hocam o zaman
Telefon varsa ekranı çekin atın hocamher şeyi denedim çözünürlüğü düşürdüm yine aynı problem
işlemcim r5 3600 Ekran kartı rx580 8gb asusHocam sistemi 8gb olabilir lakin işlemci besliyor mu anakart işlemci ile uyumlu mu bunları düşündünüz mü
Bunun bulanıklık ile alakası var mı onu düşündünüz mü?Hocam sistemi 8gb olabilir lakin işlemci besliyor mu anakart işlemci ile uyumlu mu bunları düşündünüz mü
Darboğaz yok hocam oyun dosyalarını hiç değiştirdiniz miişlemcim r5 3600 Ekran kartı rx580 8gb asus
yakın kısımlarda da aynı sorun var aracın farı ışığı olayan yer bile bulanık oluyorTelefon varsa ekranı çekin atın hocam
Hocam burada tartışmaktansa arkadaşa yardımcı olmalıyızBunun bulanıklık ile alakası var mı onu düşündünüz mü?
Hocam bulanıklık neredeyakın kısımlarda da aynı sorun var aracın farı ışığı olayan yer bile bulanık oluyor
Driver güncel mi?yakın kısımlarda da aynı sorun var aracın farı ışığı olayan yer bile bulanık oluyor
kırmızı beyaz araç bulanık gözüküyor karşıdaki köprü deHocam burada tartışmaktansa arkadaşa yardımcı olmalıyız
Hocam bulanıklık nerede
Alttaki köpru uçagın üstü tel net çekiyo ışıklı o yüzden belli olmuyorHocam burada tartışmaktansa arkadaşa yardımcı olmalıyız
Hocam bulanıklık nerede
güncelDriver güncel mi?
Bir önceki Driver sıkıntı çıkarmadıysa onu kur.güncel