Gta4 yuklenmiyor..

turkara1643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk önce powerISO programıyla denedim ama olmadı sonra Daemon tools programını kurdum ve sağ altta bulunan kısayol tusuna sağ tıklatıp Sanal CD/DVD Aygıtı => 0 Aygıtı:[K]Bir çoklu ortam takılı değil => kalıp dosyası yerleştir seçeneklerini tıkladığımda Sanal sürücüye yüklüyor fakat Bilgisayarımda Sanal sürücüye tıkladıgımda resimdeki gibi diyor.Sorun nerde sizce dosya bozuk değil indirdiğim yerde yenilettim ve ordakilerde kurmuşlar ve çalıştırmışlar.
http://img401.imageshack.us/img401/9280/daer.png

cvp plss

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yüklenme tarifi yok mu bunun ?

Farklı bir program olarak Alcohol u deneyebilirsin.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İmage'de problem var hocam çözümü yok tekrar bulup ondan kurmayı dene

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
konu baslıgı ne neyden bahsediyo olabilirim sence oyundan gta4 ten

yinede saolun ugrasmıcam olmuyor dosyada sorun var kesin

Hocam benim için konu başlığı değil konunun içeriği önemlidir. Ama senin konunun başlığından anladığım kadarıyla GTA4 ü yükleyemiyorsun. Bu kadarı anlaşılıyor ama neden yükleyemediğin, ne gibi engellerle karşılaştığın konusunda fikir sahibi olmamızı sağlamamışsın. Yani senin aşağıda yazdıklarının 1 cümlesi bile anlaşılmıyor.

İlk önce powerISO programıyla denedim ama olmadı sonra Daemon tools programını kurdum ve sağ altta bulunan kısayol tusuna sağ tıklatıp Sanal CD/DVD Aygıtı => 0 Aygıtı:[K]Bir çoklu ortam takılı değil => kalıp dosyası yerleştir seçeneklerini tıkladığımda Sanal sürücüye yüklüyor fakat Bilgisayarımda Sanal sürücüye tıkladıgımda resimdeki gibi diyor.Sorun nerde sizce dosya bozuk değil indirdiğim yerde yenilettim ve ordakilerde kurmuşlar ve çalıştırmışlar.
http://img401.imageshack.us/img401/9280/daer.png

cvp plss

Resmine baktığım zaman ise; senin bir disk yerleşirdiğini fakat diskin bozuk olduğunu anlıyorum. Yinede önemli olan bunu senin anlatabilmen.

En azından şu üstteki anlatım şekline biraz dikkat etseydin, imla kurallarına uysaydın cümleler birbirine girmezdi. Biz de bir nebze olsun bir şeyler anlayayıp, sana yardımcı olmaya çalışırdık.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gta4r.jpg
[/URL]%20 [/IMG]
gal.php
webplayer.php
gal.php
gal.php

winrarla aç klasöre çıkar bir dene

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bendede aynısı olmuştu yüklerken iso dosyası hata verdi yüklenmedi boşu boşuna 13 gb gitti sildim yeniden indirdim...