GTA Vice City Takılma Sorunu

hangman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GTA Vice City oyununda takılma problemi yaşıorum arkadaşlar. acaba işletim sistemiyle uyumsuzluk problemi mi var? Sorun buysa nasıl halledebilirim? işletim sistemim vista home basic

GK6789

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takılmanın nedeni sadece donanım olmayabilir. büyük ihtimalle korsan oyun kullanıyosundur,oyunun exe dosyasını değiştirmen belki çözüm olabilir. gamecopyword den düzgün bir exe dosyası bulabilirsin, işe yaramazsa donanımdan kaynaklanıyordur. bir de regedit hilesi var bazen bende işe yarıyordu eğer sende işe yaramazsa o zaman donanımdan kaynaklanıyor diyebiliriz. oyunu sildikten(uninstal) sonra başlat>çalıştır>regedit yaz ve
vice city nin kayıtlı olduğu dizini komple sil. oyunu tekrar yüklediğinde büyük bi ihtimalle düzelecektir. son olarak ekliyeyim, eğer mümkünse başka bir vice city cdsinden yüklemeyi dene, bazen farklı cd den yüklemek sorunu giderebiliyor. kolay gelsin...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ekran kartın ne
modern mod kurduysan ondanda oluyo (bendede oluyo banzen)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bendede oluor 1 dakka dırrt ses gelip takılıor sonra düzelior 5 dakka sonra yine takılıor

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
aynen ölede ben modu sildim normal gta vice city indirdim eski gta 200 mb lik ma yine aynı şey oluor dırrrt oluor mod gibi aynı

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bendede oluor modu sildim normalini indirdim 200 mblik ama yineo oluor dırrt ediıor çözümü nedir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam gta vice city de film stüdyosu görevi var . orada fotoğraf makinesi verince takılıyor .neden?