GTA V Sistem Gereksinimlerim

atakan20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemim: EkranKartı: Nvidia GeForce GT 740 4 gb Ram: 4 GB İşlemci: İntel Core i5 3.20 Ghz.
Gerekli başka neler var bulamadım Gta 5 de hafif kasmalar oluyor ve sesler donuyor. Hiç kasmaması için neler gerekli ? Gta 5 ayarlarını Nvidia Game Ready güncellemesi ile yaptım.

atakan20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal de oynuyorum çözünürlük 1366x??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve ekran kartı güncel.

atakan20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemim: EkranKartı: Nvidia GeForce GT 740 4 gb Ram: 4 GB İşlemci: İntel Core i5 3.20 Ghz.
Gerekli başka neler var bulamadım Gta 5 de hafif kasmalar oluyor ve sesler donuyor. Hiç kasmaması için neler gerekli ? Gta 5 ayarlarını Nvidia Game Ready güncellemesi ile yaptım. Windows 10

Gerekli başka neler var bulamadım Gta 5 de hafif kasmalar oluyor ve sesler donuyor. Hiç kasmaması için neler gerekli ? Gta 5 ayarlarını Nvidia Game Ready güncellemesi ile yaptım. Windows 10

Windows 10

Özür dilerim , forumlardan genelde anlamam ilk yazdığıma windows 10 ekliyecektim sadece gereksiz şeyler yazdım.

Özür dilerim , forumlardan genelde anlamam ilk yazdığıma windows 10 ekliyecektim sadece gereksiz şeyler yazdım.