GTA V oynayarak ayda 7 bin lira kazanıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Her oyun severin hayali gerçek oldu. İngiltere’de 17 yaşındaki öğrenci Fred Pye Grand Theft Auto V oynayarak ayda 7 bin lira kazanıyor.

23899587.jpg

17 yaşındaki Fred iki yıl önce eğlence için açtığı YouTube kanalına önce Call Of Duty videoları yüklemeye başladı. Arkadaşlarının ve oyun dünyasının ilgisini fark etti ve bunu daha da geliştirmeye karar verdi.

Teknogram'ın haberine göre tüm dünyayı kasıp kavuran ve çıktığı ilk gün 800 milyon dolar hasılat yapan GTA V‘in çıkışı Fred’in hayatının dönüm noktası oldu.
Okulundan arta kalan zamanlarda GTA V oynayan Fred, bu videoları Youtube kanalında paylaşmaya başladı.

GTA V‘deki görevleri, oyunun sırlarını YouTube‘a yükleyen Fred bir süre sonra oldukça ciddi bir kullanıcı kitlesine hitap ettiğini fark etti.

Geçen zamanda YouTube‘da 140 binin üzerinde aboneye ulaştı. Bu gelişmelerin ardından oyun oynayarak ciddi bir gelirin de sahibi oldu. Fred’in aylık geliri şu anda 2 bin pound yani 7 bin Türk Lirası. Yıllık geliriyse yaklaşık 84 bin lira.

17 yaşındaki Fred hobi olarak açtığı YouTube kanalının 140 bin abonesi ve aylık 2.5 milyon ziyaretçisi bulunuyor.

Youtube’un yıldızı olan Fred Pye ise bu durumla ilgili “Hem oyun oynayıp hem de para kazanmak herkesin hayali ve ben bunu yapıyorum” diyor.

Hürriyet

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o kadar yil oyun oynadik anca karakter ve item sattik adam sadece video cekerek bizim yaptigimizi yapmis helal valla ama bu yabanci ulkede olur bizim ulkede boyle birsey olsa hemen ne var onu bende yapiyom diye yorumlarla onu kesilir tabi bu en kibar gelecek yorumu yazdim ben.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ee Adamda Böyle Yolunu Bulmuş

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum bırak okulu sen oyunla devam et :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu forumda konu hortlatani dövüyorlar :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerci aradan fazla zaman gecmemis.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Upload hızı ve oyun oynatacak birşeye sahip olursak biz de yollarız.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende Tekno-ID adlı kanal var 158 abonesi var fakat Türkiye'de upload hızları bu kadar düşük olmasa hafta içinde 3 günde bir yayınlayabilirdim.Hani derler ya bizde o şans olsa...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
pc iyi olsa bende yapacam da pc dandik işte :D bi de upload hızı tabi ki 2 gb dosyayı upload etmek 1 günü yiyor nerdeyse.