- Reaksiyon puanı
- 1,230
3DM grubu tarafından Drm koruması kırılmıştır ve online crakc çıkmıştır. Özelden atılır torrent linki 58 gb
3DM grubu tarafından Drm koruması kırılmıştır ve online crakc çıkmıştır. Özelden atılır torrent linki 58 gb
60 gb ssd olduğunu yeni farkettim şimdi güleyim mi ağlayayım mı ne yapayım bilmiyorum
bu wd hdd mi?60 gb ssd olduğunu yeni farkettim şimdi güleyim mi ağlayayım mı ne yapayım bilmiyorum
bu wd hdd mi?
bence gül
notebook bu? wdnin 1tb +60gb sdd modeli vardı o sandım.60 gb Corsair LS SSD
Hariciden oynayacağız artık
60 gb Corsair LS SSD
Hariciden oynayacağız artık
Loading sürelerin uzun olur ssdye göre, performansı diğer parçalar belirler.Benim SSD'de 15gb yer kaldı, 56gb bf4 alıyor lol kurlu bide apb reloded + bir sürü uygulama cart curt.
HDD'de çok yer varda öyle bir dedin ki sanki SSD'ye kurmazsak performans alamazmış gibi öylemi cidden?
ps4'ten hızlı olur çünkü onu tasarlayanın ps4'ün ekonomik üretilmesini istemiş hızlı yapmamış...Loading süresi SSD'de bir dakikayi bile gecmiyor. PS4'den daha hizli aciliyor bilgisayarda
Loading süresi SSD'de bir dakikayi bile gecmiyor. PS4'den daha hizli aciliyor bilgisayarda
kahve koy iç bu arada oyun yüklenir oyunu yapan ağız tadı ile kahve içmeni istiyor.Ben hdd'de bf4 oynarken 2 dakika loading bekliyordum hatta daha fazla bile. SSD'e kurunca 23 saniyeye indi fakat şöyle bir kötü tarafı oldu oyuna daha hızlı giriyorum ama grafikler yerdeki detaylar sesler vs biraz geç oturuyor direk yüklenmiş olarak giremiyorum, buda hızlı girdiğimden kaynaklı diye düşünüyorum bide işlemcimin eski olmasına veriyorum.