Bitirme yaması derken save dosyasını mı kastediyorsun öyle diyorsan varGta San Andreas macbook için bitirme yaması ve Türkçe yama var mı? Bulamıyorum da
macbook için olduğunu sanmıyorum.
Bitirme yaması derken save dosyasını mı kastediyorsun öyle diyorsan var
türkçe yamayı kastediyorum sve diyorsan savemygame.fr ye bi bak
Windows için belgelerimde Gta San Andreas User Files diye bir dosya vardı oraya atEvet onu kastediyorum
Onu nasıl oyuna atıcam?
Windows için belgelerimde Gta San Andreas User Files diye bir dosya vardı oraya at
Burası /Users/<YOURUSERNAME>/Library/Application Support/Grand Theft Auto - San Andreas/p_drive/Documents/GTA San Andreas User FilesWindows olsa kolay macbook var işte
Burası /Users/<YOURUSERNAME>/Library/Application Support/Grand Theft Auto - San Andreas/p_drive/Documents/GTA San Andreas User Files
Link
Finder'ı kullanamıyor musun arama fonksiyonu filan yok mu?Orayı bulabilsem
Finder'ı kullanamıyor musun arama fonksiyonu filan yok mu?
Gta San Andreas User Files diye arat birHeh buldum yalnız /Users/<YOURUSERNAME>/Library/Application Support buraya kadar geldim burada sadece adobe yazıyor
Gta San Andreas User Files diye arat bir
Oyuna gir biraz oyna kaydet sonra .b uzantılı dosyaları ara o zaman çıkması lazımÖyle de çıkmıyor. Klasöre git dediğimde bu çıkıyor karşıma
Oyuna gir biraz oyna kaydet sonra .b uzantılı dosyaları ara o zaman çıkması lazım
Gizli dosyaları görünür yap öyle dene ara her yeri *.b uzantılı dosya olmalı9 tane kayıtlı dosyam var zaten ama onları bulamıyorum işte
Gizli dosyaları görünür yap öyle dene ara her yeri *.b uzantılı dosya olmalı
Bu videoda gösteriyor nereye atacağını:
[video=youtube;ziktLV2VNuA]http://www.youtube.com/watch?v=ziktLV2VNuA[/video]
Videodaki klasörler sende yok mu bir şey değil bu aradaYaptım yok yok yok sinir oldum. Uğraşmayacağım artık :/ Yine de teşekkür ederim
Videodaki klasörler sende yok mu bir şey değil bu arada
O sitede "savemygame.fr" de tum oyunlarin savesi varmi veya gta vicecitynintürkçe yamayı kastediyorum sve diyorsan savemygame.fr ye bi bak