Gta san andreas bu bilgisayarda kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chikoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler PC nin Özellikler
Casper
ATİ HD5650
6GB Ram
1GB Ekran Kartı
2.67Ghz
i5 W7 Basic

Bu özelliklere rağmen Gta san andreas kasıyor özellikleri düşürüncede kasıyo yardım edin :S

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belki tasarruf modunda onboard ekran kartını görüyordur. Birde prize alarak yüksek performansa alarak denermisin ?
ekran kartında hangi model ise oyunu o ekran kartında açmayı dene.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hangi ayarlarda oynuyorsun? Full olarak oynamamalısın. Sanırım ne varsa açtın. Kaldı ki her ne kadar oyunun eski denebilecek bir oyunda olsa ekran kartın pek iyi bir kart değil. Ekran kart sürücüsünü farklı bir sürümle değiştirmeyi dene istersen belki işe yarayabilir.
Casper i marka olarak sevemedim bir türlü. kağıt üzerinde olan performansı veremiyor.

Düzeltme : En düşük ayarda da kasıyor demişsin. Başka oyunlarda nasıl? Lisanslı oyun değilse kullandığın yama dosyalarından veya değiştirdiğin exe dosyarlarından da sorun olabiliyor bazen

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc prizde yüksek performansta hatta oyunu game boosterla açıyorum yine kasıyo :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dün format attırdım

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Görev yöneticisinden çalışanları kontrol etmende fayda var.Belki sistemi sömüren bir etken vardır. Ya da oyunu yeni almışsanız crackli versiyonu için bahsediyorum tabi bazı oyunlarda da sorun çıktığını duymuştum.

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya dediklerinz hepsini denedm ama olmuyo oyunu en düşük ayarda oynasam bile kasıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunun grafik kartın ayarlarında güç tüketimin dengeli olması onu maksimum başarım yap düzelir.

qrkn1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle game booster gibi programlar bilgisayarın için hiç bir faydası yok bence ekran kartı driverini kaldırıp güncel driver kurmalısın ve drectx güncellemesini yaparak oyunu tekrar açmalısın.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
oyunu farklı yerden indir o sistemde o oyun kasmaz.