Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki tasarruf modunda onboard ekran kartını görüyordur. Birde prize alarak yüksek performansa alarak denermisin ?
ekran kartında hangi model ise oyunu o ekran kartında açmayı dene.
Hangi ayarlarda oynuyorsun? Full olarak oynamamalısın. Sanırım ne varsa açtın. Kaldı ki her ne kadar oyunun eski denebilecek bir oyunda olsa ekran kartın pek iyi bir kart değil. Ekran kart sürücüsünü farklı bir sürümle değiştirmeyi dene istersen belki işe yarayabilir.
Casper i marka olarak sevemedim bir türlü. kağıt üzerinde olan performansı veremiyor.
Düzeltme : En düşük ayarda da kasıyor demişsin. Başka oyunlarda nasıl? Lisanslı oyun değilse kullandığın yama dosyalarından veya değiştirdiğin exe dosyarlarından da sorun olabiliyor bazen
Görev yöneticisinden çalışanları kontrol etmende fayda var.Belki sistemi sömüren bir etken vardır. Ya da oyunu yeni almışsanız crackli versiyonu için bahsediyorum tabi bazı oyunlarda da sorun çıktığını duymuştum.
öncelikle game booster gibi programlar bilgisayarın için hiç bir faydası yok bence ekran kartı driverini kaldırıp güncel driver kurmalısın ve drectx güncellemesini yaparak oyunu tekrar açmalısın.