GTA IV'ün Tahtına Conan Geçti

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Conan'ın Çağı gerçek anlamda gelmiş görünüyor; Avrupa satış listelerinin bir numarasına Age of Conan oturdu. Peki lider Conan kimleri geride bıraktı?

Devasa online rol yapma oyunları camiasına yeni bir soluk getiren Age of Conan: Hyborian Adventures, dünyanın dört bir yanında rekorları kırmaya, birincilikleri ele geçirmeye devam ediyor. Avrupa satış listelerine de hızlı bir giriş yapan Age of Conan, Almanya ve İsviçre gibi ülkelerde Grand Theft Auto IV'ün birinciliğini elinden alarak zirveye yerleşti.

Mario da Geride Kaldı

Satılan oyunların sayımını bizzat Crom'un yaptığı tablolara göre Age of Conan, GTA IV'ün yanı sıra Guitar Hero 3 ve Mario Kart gibi bir süredir çeşmenin başını tutan yapımları da geride bırakmış durumda. Bakalım yakın gelecekte Conan'ın mı daha fazla ziyaretçisi olacak yoksa Lich King Arthas'ın mı?

ageofconan_2_yetenekler.jpg

Bilgi İçin: Age of Conan
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GTA IV'ü mü geçti? :S

Adını duymadım bunun Avrupalılar harbiden amele.

BadRobot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun kocaman bir reklam balonu. Oyunu alıp şimdide accountlarını satmaya çalışan pek çok tanıdığım var. Wow ftw ^^ =)

romanticking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte Pc cilerin kaderi.Konsolcular GTA4 oynasın,pc cilerde böyle mantardan şamandıra oyunlarla avunsun.Hey gidi Conan ne hallere düştün be yaw.Konsolda son dönem çıkan conan oyunu ve hatta bir önceki bile buna on basar.Hay ben bu frp,rpg,rts v.b. gerzek türevlerini icad edene ne diyeyim bilmiyorum.Oyunmu oynuyorsun romanmı okuyorsun belli değil...

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aga biri kulağıma GTA derse Tabi Conanı veya başka oyunları duymam :D

Pyrotoxin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
shiftpresser dedi ki:
GTA IV'ü mü geçti? :S

Adını duymadım bunun Avrupalılar harbiden amele.
Sen duymadıysan sorun sende.Oyunun reklamı aylarca yapıldı.Ben duymadıysam kötüdür zihniyetinden kurtulun.

uzaktan algilama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun güzel. kim ne derse desin. daha da çok satacak. wow'u da donunda sallayacak, çünkü herkesin level'inin tavan yaptığı bir ortamda kimse kastırmak istemiyor, ayrıca kabul etmemiz gerekirse wow yayınlanalı kaç yıl oldu, artık oyunmotoru eskidi. insanlar yeni bir şey arıyor ve age of conan bunu çok iyi doldurdu.

Conan'ı devasa online oyunlarıyla ilgilenmeyenin duymamış olması normal. İlgi meselesi ama romanticking dediğide çok komik. Bir kere ticari kaygılar nedeniyle öyle yada böyle ben bir ara Gta 4 oynayacağım bilgisayarımda. Bundan adım kadar eminim ama sen hayatın boyunca konsolda Age of conan oynayamayacaksın :) Yok hırs yapar oynarım diyorsan, mouse'u konsol'un neresine sokmayı düşünüyorsun bizede söyle :D

Pyrotoxin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uzaktan algilama dedi ki:
Conan'ı devasa online oyunlarıyla ilgilenmeyenin duymamış olması normal. İlgi meselesi ama romanticking dediğide çok komik. Bir kere ticari kaygılar nedeniyle öyle yada böyle ben bir ara Gta 4 oynayacağım bilgisayarımda. Bundan adım kadar eminim ama sen hayatın boyunca konsolda Age of conan oynayamayacaksın :) Yok hırs yapar oynarım diyorsan, mouse'u konsol'un neresine sokmayı düşünüyorsun bizede söyle :D
Xbox 360 için age of conan şu an yapılmakta.Oyunda klavye mouse desteğide olacak yoksa gamepad ile olacak iş değil bu :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Her türlü bende gta 4 oynayacam mesela san andreası geçen sene yükledim pcime ve oynamaya başladım.Gta 4 te çıkalı 1 yıl oldu bak hala bekliyoz 4, 5 ay sonra geçicek elime inşaallah.O da işlemci anakart ve ram'i değiştirebilirsem.Böyle oyunlar niye gta 4 kadar güzel oyunlardan çok satar anlamadım ya.