GTA IV'te Hayalet Avcıları!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Grand Theft Auto IV'te hayalet avlamak ister miydiniz? Rockstar'ın fenomeni için geliştirilen bir mod ile Nico Bellic Hayalet Avcısı oluyor!

Rockstar'ın fenomen serisi Grand Theft Auto'nun her yeni çıkan sürümü için kullanıcılar onlarca mod geliştirir. GTA IV de, bu modlarda şimdiye kadar nasibini aldı. Satışa sunulduğunda son derece olumlu eleştiriler alan GTA serisinin en yenisi için hazırlanan bir mod var ki, sizlerle paylaşmadan edemedik.

Sinema tarihinin unutulmaz karakterleri Hayalet Avcıları'nın aracını ve onların klasikleşmiş müziğini Grand Theft Auto 4'e taşıyan bu mod sayesinde, Liberty City'nin sokakları bambaşka bir havaya bürünüyor. Aşağıda videosunu izleyebileceğiniz bu mod yalnızca PC kullanıcıları için geçerli. 2 MB boyutundaki dosyayı indirmek için tıklayın.

[SDNTV]http://umtrailers.gametrailers.com/gt_usermovies/um_117/um_1517752-588424-video-1248792583.flv[/SDNTV]

:: GTA IV'ün en sevdiğiniz ve tavsiye edeceğiniz mod'u hangisi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
video stream hızınız bu aralar çok düşük.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hangi sistemde oynuyorlar baksanıza ayarlar full.Birde bu yama ne yaması ki sadece araba var bunda başka birşey göremedim he birde hile programı var acaba ordaki bütün sınırsız can,mermi falan bu yamayla mı geliyor?

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sistem fullde çalışmıyor distance ayarı çok düşük.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Detay mesafesi mi?He sanırım doğru bende diyordum oyunda birşey var galiba hiç kasmıyor ama nesneler yavaş yavaş çıkıyor ama şunu da söylemek lazım ben kendi sistemde gölgeler kapalı bütün ayarlar düşük detay mesafesi 42de kasmadan oynayabiliyorum(algonquin şehirini saymazsak)ama en düşük gölge ayarında gölgeler hareketli ve en yüksek hariç neredeyse hepsinde gölgeler hareket eder gölgeler hareket etmediğine göre ve de gölgeler sistemi bayağı etkiliyor kasma konusunda bana full gibi geldi gölgeler fullde kasmadan çalıştığına göre diğer ayarlarda herhalde yüksektir.

Aman gta 4 oynayasım geldi dimitriden intikam aldım zaten şu jimmy romanı vursada gebertsem onu biran önce.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sistemim pek yeterli gelmediği için 20-30 dakika oynadıktan sonra bağ ağrısı yapıyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Videoları sdn kendisi yayınlamıyor.Yayınlasa şaşırırdım zaten.

GTA 4 ekran kartından çok işlemciye yüklenen bir oyun.İşlemciye yüklenme sebebiyse oyundaki trafik ve yayalar.Onlar olmayınca bu kadar akıcı oynanabiliyor oyun.

Valla işlemciyi boşa almayacam o zaman.

Plain Logic videoyu bekleriz.

Bugün itibariyle gta 4 ü 2.kez bitirmiş oluyorum ama 2.senaryoyla bitirmiş oluyorum iki senaryoyla da bitirdim.Valla kardeş doğru söylüyorsun trafik çoğaldıkça oyun yavaşlıyor ama artık detay mesafesini 15te tutuyorum o zaman algonquinde bile neredeyse hiç kasmıyor.