Exploit Coder
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 26
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceleri bilgisayarımdan tamamen kaldırdığım GTA 4 oyununu yaklaşık 1 ay kadar önce tekrar yükledim. Görevleri yapmaya çalışıyorum bitmiyor bir türlü. Bitsede kurtulsam
Her neyse, sorun bu değil tabiki .. Arkadaşlar şu konuda rahatsız oluyorum hileleri bir kere yazdığımız zaman cep telefonunda "Cheats" kısmında bulunması gerek ama her oyundan çıktığımda kayboluyor. Her oyuna girişimde tekrar yazmak durumunda kalıyorum çıkana kadar idare ediyor fakat bazen canımı çok sıkıyor işte ne yapayım.
Başlığa bakarsanız yararlı sorun demiştim değil mi?
evet gerçektende yararlı bir sorun oldu çünkü bu hile sorunu ortaya çıktığından beri peşime hiç polis takılmıyor. Ne nimetse ... Sokakta kavga çıkıyor. Taksici ile kavga ediyorum polis geliyor taksiciyi vuruyor. Bende gidip polisin kafasına sıkıyorum. 

Bazı görevleri haliyle kolaylaştırıyor. Çokta iyi oluyor gerçekten. Sokağa çıkıp istediğimin kafasını patlatabiliyorum polis ise sadece izliyor
Sanki bende polismişim gibi veya emniyet müdürüymüşüm gibi davranıyorlar .. Bu çok hoşuma gidiyor açıkcası ama bu hatanın sebebi hakkında hiç bir fikrim yok. Var aslında ama ...
Belkide Crack ten dolayı böyle bir hata vardır
Siz ne düşünüyorsunuz??
Daha önceleri bilgisayarımdan tamamen kaldırdığım GTA 4 oyununu yaklaşık 1 ay kadar önce tekrar yükledim. Görevleri yapmaya çalışıyorum bitmiyor bir türlü. Bitsede kurtulsam

Her neyse, sorun bu değil tabiki .. Arkadaşlar şu konuda rahatsız oluyorum hileleri bir kere yazdığımız zaman cep telefonunda "Cheats" kısmında bulunması gerek ama her oyundan çıktığımda kayboluyor. Her oyuna girişimde tekrar yazmak durumunda kalıyorum çıkana kadar idare ediyor fakat bazen canımı çok sıkıyor işte ne yapayım.
Başlığa bakarsanız yararlı sorun demiştim değil mi?

Bazı görevleri haliyle kolaylaştırıyor. Çokta iyi oluyor gerçekten. Sokağa çıkıp istediğimin kafasını patlatabiliyorum polis ise sadece izliyor

Belkide Crack ten dolayı böyle bir hata vardır

Siz ne düşünüyorsunuz??