Gta IV Aşırı kasıyor yeni ekran kartımla!

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün vatan computer den Asus GT440 1gb 128 bit ddr5 ekran kartı aldım (210 dan 170 tl ye inmişti).Kendisi şu olur
http://www.vatanbilgisayar.com/asus...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52297

İşte 450 wat psu da aldım.Taktım ikisini.Driverlerifalan kurdum güncelledim.Bugünde Gta 4 kurdum crackledim falan.Oyunu actım.(actığımda ekran 75 hz di) hemen full grafik 1440*900 75 hz açtım.introları gectim.O kadar kotuydu ki 10 saniyeye 1 kare oynuyor.sinirlendim.60 hz e indirdim ekrani 1024*768 de 60 hz actım yine aynisi.Sistemim:

Intel Core 2 Quad CPU Q8200 @2.33 GHz
32-bit
3 gb ram(ddr2)
450 W PSU
Windows7 Ultimate

Arkadaşlar nolur yardım edin .Bu kadar para verilen bi alet bunları yapmamalı.Sistemimmi yetmiyo.Yanlış mı crack yaptım.Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gta IV Yüksek bir sistem istiyor,donması doğal gibi geliyor bana,oyun grafik v.s ayarlarını düşür bakalım ne olacak.

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1024*768 daha da mi inecek

800x600 (60 Hz) açtım fark yok kafayı yicem.

Minimum sistem özellikleri:

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista (Xp = SP3 //////// Vista = SP1)
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM

Normal sistem özellikleri:

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Ekran Kartı mb'ıı: 512 MB
Dolduracağı Alan: 18 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
Ram: 2 GB RAM

joker05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
gta 4 çoğu bilgisayarda normal oynanmıyo her türlü kasıyo yani bende samsung laptop var
inter core i5
32 bit
4gb ram
1gb ekran kartı çok fazla kasmıyo ama genede kasıyo sistemlemi neyle ilgili bilmiyorum ama sen yinede o oyundan fazla bişey bekleme

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayli hayli yetiyo

ya kasmıyo donuyo abi donuyo resmen kasmıyo

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Başlat - Çalıştır'a msconfig yazıp çalıştırın, üst kısımda hizmetler sekmesini seçin. Windows Olay Günlüğünü kapatın, bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna yeniden girmeyi deneyin. Çoğu kişi bu yöntemle kasılma sorunundan kurtuldu. Bende crackli sürümde kasılma yaşadım sonra kampanya ile 4 dolara orijinalini satın aldım, updateler ile sorun giderilmiş durumda.

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eski 512 mb 64 bit ddr2 biraz daha iyiydi en azından kasıyodu 10 sn de 1 frame gostermiyodu !!!

Denicem trnc

Yok aynı sonuç 800x600 60 hz napıcam bilmiyorum acaba baska oyunmu denesem.Wolfteam Full grafikte sorun yok :(((((((((

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim bende core 2 duo p7350 2.00 ghz, 4 gb ddr2 ram, 1gb ati hd 4650 ekran kartı 128 bit. oyun 1366x768 ayarlar ortada kasmadan oynuyorum gta 4 liberty city i sende nası kasıyo anlamadım.

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş Acaba cracklerden dolayı mı Sende başlangıçta razor çıkıyomu ?

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 crack attım adam gibi koymamışlar basta razor cıkmıyo ondanmı acaba ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Razorda çıksa crack değil patch ve bir ayarla ilgili. Bende yaşadımç 310 m varken. Kendi auto config yüksek açıyordu en düşükte bile kasıyordu.

• Başlat bölümünden, Çalıştır…’a tıklıyoruz.
  • Karşımıza çıkan kutucuğa msconfig yazıyoruz.
  • Daha sonra karşımıza çıkan pencereden, Hizmetler bölümüne tıklıyoruz.
  • Ve daha sonra, aşağıda yer alan seçeneklerden Windows Olay Günlüğü yazısının yanındaki seçili seçeneği kaldırıyoruz.
  • Son olarakta Tamam butonuna basıyoruz.
  • Kasmaması gerek hocam sen yorulma cevap bu. Restart atın sisteme. Olmadıysa full*yundan patchlerini yapın. Kasmayacaktır. Ben bunu yaptım patchsiz oynadım. Ama nolursa olsun.Ben pcde keyif almadım. PS3 var ona gittim aldım 80 tlye eflc rahat rahat oynuyorum. Konsol yoksa dediklerimi yapın %100 çözüm.

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Birincisi işlemcin düşük kardeş yenilemeni tavsiye ederim
İkincisi psu da düşük en az 500 olması lazım

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Oyunla alakalı bir durum gibi yani sisteminde sorun arama.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyunla alakalı bir durum gibi yani sisteminde sorun arama.
eğer sistem i run it sitesinde pass alıyorsa dediğimi yapıp denerse olmazsa birde patchleri kurarsa sorun çözülür. Bende yaşadım kuzenim tutturmuştu . Çok seviyor suanda en stabili olan konsolda 720-1080 p destekli oynuyor.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
GTA 4'ü defalarca kez farklı farklı sistemlere kurdum, farklı crackleri denedim.Donma-kasma sorunlarıyla ilgili çok çözüm aradım.

GTA 4 en başta Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en stabilitesiz, en dengesiz, en sömürücü oyunu.Bazı durumlarda insanı çileden çıkarıyor.Aynı dosyayı önceden sistemime yüklemiş olmama rağmen ve tekrar aynı yöntemle yüklediğimde çok kez yüklenmediğini sorun çıkardığına şahit oldum.Öncelikle benım sana tavsiyem GTA 4 Episodes From Liberty City oyununu denemen.GTA 4 ün şuana kadar 7 adet patch i vardı ve her birini tek tek yükleyip en sonda 7.patchin crackini atıyoduk.Önceden yüklemiştim ve gayet sorunsuz stabil bir şekilde çalışmıştı.Sonra araba falan yükleyim dedim.Bozuldu oyun.Sildim tekrar baştan yükleyim dedim.Patchleri kurarken bir karışıklık oldu yine bozuldu oyun.Sonra pes ettim.GTA 4'ten sorna çıkan iki ayrı senaryoya sahip başlı başına ayrı bir oyun olan GTA Episodes From Liberty Cityi yükledim.Bu oyun kesinlikle sorunsuz.Patch derdi yok kasma derdi yok.Ayrı ayrı crack derdi yok.Yüklüyosun crackliyosun ve sorunsuz bir şekilde oynamaya başlıyosun.Rockstargames GTA 4'te yaşanan bir çok sorunu Episodes From Liberty City'de gidermiş ve patchlere bile gerek kalmadan sorunsuz bir şekilde yüklenıyor ve oynanıyor.Ben şuanda EFLC'yi oynuyorum zaten.

Benim sana tavsiyem 4'le hiç uğraşma direk EFLC indir kur.Aynı oyun, aynı çevre, aynı şehir, yeni arabalar, yeni insanlar, paraşütten atlama, bazı özel arabalarda nitro gibi birçok yenilik var...

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Eğer sorun sadece GTA 4'te ise
GTA 4 playstation 3 için yapılmış bir oyundu.
PC'ye port edildi ve gelmiş geçmiş en dandik pc portu olarak tarihe geçti.
Çift ekran kartlı 16 işlemcili sistemlerde bile 45-50 fps arası çalışıyor
Pc oyuncusu iseniz bu tür oyunlar oynamayın
Pc'ye ikinci sınıf insan muamelesi yapan oyunlardan uzak durun.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Salla GTA IV ü DRAGON AGE ORİGİNS oyna oyun gör. Kıyaslamam bile ikisini; en azından DRAGON AGE de böyle saçma şeylerle uğraşmazsın hem de hiçbir oyunda olmayan mükemmel bir senaryo görürsün en basitinden örnek;

Bir yerde Leliana bana şöyle demişti: "Beni sevdiğini söylüyorsun ama başka kızların yanına gidiyorsun. Duygularımla oynama." Bu hangi oyunda var?

Ben ORİGİNS in üzerine oyun tanımam arkadaş... GTA IV müş pehh adam akıllı port etselerdi de bizde yok windows olay günlüğü yok updateler yok her update için ayrı crack yok cart yok curt uğraşmadan temiz bir oyun oynasaydık sırf bu rezalet portundan dolayı ROCKSTAR a az giydirmedim...

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
beyler kusura bakmayın cahilsiniz bende i5 2500 sundy bridge 3,3Ghz İşlemci
Nvidia GeForce Gt430 128 bit
higest da 64 fsp alıyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying::crying::crying::blink::blink:lütfen banada yardımm edin fena kasıyor format attım oyun grafıklerını low yaptım çok düşük hala kasıyor plss sistemim ram. 1,00 gb sistem türü.32 bit işletim sistemı ASUS windows 7 ultımete sevice pack 1 2.00 ghz cpu e2180 yardımmmmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bakın arkadaşlat eğer razor crakle oynarsanız kasmayı 3 kat artırırsınız eğer razorsuz oynarsanız bir süre sonraekran sallanması
gibi birçok hatayla karşılaşınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi bnm pc 512 ekran kartı 2 gb ram gt4 dü kaldırırmı kaldırırsa sewinirim

masaüstü pcm war daha yüklet medim yarın yükletecem inllah bi sorun çık maz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nvidia 520M Cuda ekran kartı İntel HD Graphics 3000 8 gb ram i5 işlem ci turbo boostlu ancak laptop :D birde intel Hd Graphics 3000 in oyuunu çalıştırmayacağını okumuştum bu durum beni etkilermi sorunsuz oynayabilirmiyim??

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Patch yüklemek gerekiyor GTA 4 için Yoksa çok kasıyor.Bendede o sorundan vardı Patch yükledikten sonra çözüldü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Game booster 3 yükleyin sonra gta ya sağ tıklayıp game booster ile açın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
-İntel core i3 3.30 ghz
-8 Gb ram
-2 Gb ekran kartı var kasıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya benimde kasıyor Windows 7 home basic 64 bit Ekran kartı 4gb Ati Readon Hd 6300 Bellek 6 İşlemci İnter core i5 3.10 ghz kasmaması lazım kasıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eskiden hayran kalırdım gta 4'e ah be şu oyun bir olsa da bana kalkar mıyım pc'nin başından derdim fakat şimdi ise hayallerimden bile çıktı bu oyun pc'de oynadığım bütün oyunları bittirdim bir şu gta 4'ü bitiremedim can you run it kaldırır diyor oyunu ama oyun hani kaldırmıyor değil de biraz süre geçtikten sonra 23-24 fps'lerden 10-12 fps'ye düşüyor sistemim bu ara da core i7 2720QM 22GHZ 8GB DDR3 1TB 15.6" DWDRW 2GB AMD HD6610M mutlak bir çözümü yok mu bu problemin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çalıştır'de msconfig yaz sonra hizmetlere gir orda windows olay gün
lüğü tiki kaldır sonra yeniden başlat...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
EEEe ama bilgisiyarın laptop taman ama ekran kartı düşük bnim bilgisiyarım hb pavilion g6 4 gb Ram 2838 mg ekran kartı yani 3 gb ekran kartı windows 7 core i3 he bu arada arkadasimizin dediği gibi patch yükle hiç kasmas bide eekran kartından dolayı ekran kartın 1 gb ama inede bilgisiyara bişe yüklemişindir o yüzde mg lara düşer anladınmı simdi