GTA: Episodes From Liberty City PC İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Liberty City'de aksiyon daha bitmedi! The Ballad Of Gay Tony ve The Lost And Damned ek paketleri nihayet PC kullanıcılarıyla buluştu. İncelememizi kaçırmayın!

Dünyanın gelmiş geçmiş en yüksek inceleme puanlarıyla ödüllendirilen Grand Theft Auto IV için iki adet ek paket hazırlandı. PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için raflarda yer bulan eklentiler, PC kullanıcılarıyla buluşmamıştı. Hasret nihayet sona erdi ve The Lost and Damned ile The Ballad of Gay Tony paketleri Episodes From Liberty City başlığı altında toplanarak PC platformunda boy gösterdi!

121273220554.jpg

Aksiyon oyunlarının müdavimleri tarafından merakla beklenen bu iki yapım, uzun bir yükleme süresinin sonunda sabit diskinizdeki yerini (Yaklaşık 16 GB) alıyor. Yapımı açarken mutlaka Games For Windows hesabınız olması gerekiyor. İsteğe bağlı olarak Offline Profile ile de oyunu çalıştırabilmeniz söz konusu. Tüm detayları geçtikten sonra nihayet GTA: Episodes From Liberty City ekrana geliyor.

:: Episodes From Liberty City hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
çok güzel bir oyun olmuş.
performansı gta 4 e göre daha iyi .
güncellemelerisin kurunca 20 fps arttı. kesinlikle tavsiye ederim.
müzikler harika .d

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nvidia 9600 gt e.kartı - 4 gb ram - intel core 2 duo 3 ghz işlemci ile bu oyunu iyi bir performansla oynayabilirmiyim sizce?

Malum Gta 4 için bu sistem baya yetersiz kalıyor, son çıkarılan yamaların ne kadar artısı olmuştur bilmiyorum ama indirip, kurma denemesinde bile bulunmamıştım bu da 15 gb civarı denemeden önce bi size sorayım dedim... :)

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
intel core 2 duo e6400 2.13 ghz
4gb ram ddr2 800
1gb sapphire hd 4830 var. güncel haliyle 40 fps alıyorum . ayarlar ı ellemedim ama çoğu yüksek.
oyunda herhangi bir kasma yok şu anda .

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bu oyunu indirdim ama daha yükleyip oynamak kısmet olmadı...

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
gta senaryo olarak her yıl geriliyor.
tommy vercetti ruhunu geri istiyorum :(