Yüklenmeyebilir.Benim bir diskimde 110gb yer var ve GTA 5 epic gameste 104gb olarak iniyor yüklesem bir sıkıntı olur mu?
denemiştim yükleniyor ama diskte az yer kalınca büyük bir sıkıntı olur mu onu bilmiyorumYüklenmeyebilir.
Tahminimce olacaktır.denemiştim yükleniyor ama diskte az yer kalınca büyük bir sıkıntı olur mu onu bilmiyorum
en fazla ne olabillir oyunun açılmaması falan mıTahminimce olacaktır.
Oyun açılmaz sonuçta dosyaları eksik.en fazla ne olabillir oyunun açılmaması falan mı
ama oyunun istediği yer var bende ve yükleniyor bir arkadaşım benimle aynı durumdaydı bi sıkıntı olmadı demiştiOyun açılmaz sonuçta dosyaları eksik.
Bilemiyorum,onda sorun olmadı diye sende de olmayacak diye bir şey yok.ama oyunun istediği yer var bende ve yükleniyor bir arkadaşım benimle aynı durumdaydı bi sıkıntı olmadı demişti
evet o da doğru cevaplar için teşekkür ederimBilemiyorum,onda sorun olmadı diye sende de olmayacak diye bir şey yok.
Belki yüklenir fakat daha sonra başka birşey yüklemek istediğinde yüklenmeyebilir.Benim bir diskimde 110gb yer var ve GTA 5 epic gameste 104gb olarak iniyor yüklesem bir sıkıntı olur mu?
6 GB yer neyine yetecek? Diskte yavaşlama olur, ve sizin de büyük ihtimalle algılayabildiğiniz şekilde bir şey indirecekse yer kalmaz. Diskte en az 20-30 GB boş yer olması faydalı olur.kardeşim yeterli alan var yükle hiç bişey olmaz
GTA sürekli her hafta veya ay güncelleme gelen bir oyun değil. Yılda birkaç kere güncelleme oluyor. Güncellemelerin bir kısmı küçük bir kısmı büyük boyutlu. Asıl en büyük güncelleme 2021 yılında gelecek. PS5 ve Xbox Series için çıktığında PC içinde bir güncelleme alacağız. Ortalama 20 GB olacağını düşünüyorum. Belki daha da fazla olabilir.Disk zaten fazlasıyla dolu olduğu için yavaşlama yaşarsın ve oyuna güncellemeler geldikçe indiremezsin. GTA V'de sürekli güncelleme gelen bir oyun olduğu için yüklemeni önermem, 1 hafta oynarsın sonra 10 GB güncelleme gelir.
Valla ben Epic Games'i GTA V güncellemelerinden açmaya korkuyorum, siz otomatik güncellemeye almış olabilirsiniz. Ben ne zaman Epic Games'i açsam ya GTA V güncelleniyor, ya Rockstar Games Launcher güncelleniyor.GTA sürekli her hafta veya ay güncelleme gelen bir oyun değil. Yılda birkaç kere güncelleme oluyor. Güncellemelerin bir kısmı küçük bir kısmı büyük boyutlu. Asıl en büyük güncelleme 2021 yılında gelecek. PS5 ve Xbox Series için çıktığında PC içinde bir güncelleme alacağız. Ortalama 20 GB olacağını düşünüyorum. Belki daha da fazla olabilir.