GTA 5

gsprof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar elimde bu sistem var gta5 kaldirirmi sistem ekteki fotoraftadir

Ekli dosyalar

• IMG-20161211-WA0001.jpg
    IMG-20161211-WA0001.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 894

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hazır PC'ye sakın bulaşma büyük kazık yersin. Bunun bir örneği geçen aylarda forumda yaşandı.

gsprof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tarz islerden oek fazla anlamiyorum hic anlamiyorumda diyebiliriz benim bildiğim2 gb ekran karti yeterli oluyomus heralde geri kalani uyuyor donma kasma sorunu olabilirmi olursa cok rahatsiz edermi
--- Gönderi Güncellendi ---
2gb yeterlimi onuda sorayim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu tarz islerden oek fazla anlamiyorum hic anlamiyorumda diyebiliriz benim bildiğim2 gb ekran karti yeterli oluyomus heralde geri kalani uyuyor donma kasma sorunu olabilirmi olursa cok rahatsiz edermi
--- Gönderi Güncellendi ---
2gb yeterlimi onuda sorayim
Sen bunun yerine bütçen kadar sistmem önerisi için bir konu aç. Sana bütçene uygun bütçenin el verdiği en yüksek seviyede sistem önerisi verirler.

Ekran kartı konusuna gelince çok detaylı bilgi vermeue gerek duymuyorum aksi halde çok fazla kafanız karışacak ama özet olarak söyleyeyim, ekran kartı 2 GB diye sorunsuz oynayacak diye bir kaide yok. Yani şu 2 gb bu oynatır demek kesinlikle ve kesinlikle yanlış birşeydir. Her 2 gb kart aynı seviyede değildir işlem güçleri farklıdır.

Bu yüzden dediğim gibi sen en iyisi sistem önerisi için bir konu açıp oradan devam et.

gsprof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc suan elimde gta5 yuklocektim dedim bi sorayim