Dostum senin okuma yazman zayıf, 7 kullanılmaz 8.1 daha iyi her konuda diyorum yazdıklarına bak yok neymiş efendim XP en iyisymiş 7 optimizeymiş. Ne alakası var benim dediklerimle hoca?Anlaşıldı okuma yazman zayıf.
Dostum senin okuma yazman zayıf, 7 kullanılmaz 8.1 daha iyi her konuda diyorum yazdıklarına bak yok neymiş efendim XP en iyisymiş 7 optimizeymiş. Ne alakası var benim dediklerimle hoca?Anlaşıldı okuma yazman zayıf.
B12 eksikliğide cabası;Dostum senin okuma yazman zayıf, 7 kullanılmaz 8.1 daha iyi her konuda diyorum yazdıklarına bak yok neymiş efendim XP en iyisymiş 7 optimizeymiş. Ne alakası var benim dediklerimle hoca?
Optimize değil hocam değil. Ben optimize mi dedim son yazdığımda zaten. Gram bilgin yokB12 eksikliğide cabası;
Ekli dosyayı görüntüle 173012
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada defalarca eskiden iyi olduğunu 8.1'in ilk çıktığı zamanlara göre kötü olduğunu anlatmaya çalıştım ama..
Komiksin hâla anlamıyorsun dostum.Çok saçma sapan konuşuyorsun.Konuşma tarzın hiç hoş değil.Optimize değil hocam değil. Ben optimize mi dedim son yazdığımda zaten. Gram bilgin yok
@_Zaur_ @Yahya Furkan bir bakın artık benim takatım kalmadı.
Ne anlatmaya çalışıyosun hocam?Komiksin hâla anlamıyorsun dostum.Çok saçma sapan konuşuyorsun.Konuşma tarzın hiç hoş değil.
Anlamayacak insanlara anlatmamak daha yararlıymış hocam.Devam edebilirsin başka konuda.İnsanların açtığı konuları doldurmayalım.Ne anlatmaya çalışıyosun hocam?
Güldürmeyin artık. Saçma sapan mesajlar atıyosunuz, benim yazdıklarımla ne ilgisi var sizin yazdıklarınızla? Desteği olmayan eski ve çok kaynak tüketen işletim sistemini savunuyosun. Zamanına göre iyi diyip beni yargılıyosunda ben zamanına göre kötü mü dedim? Verecek cevabın olmayıncada anlamazsın vs. diyosun.Anlamayacak insanlara anlatmamak daha yararlıymış hocam.Devam edebilirsin başka konuda.İnsanların açtığı konuları doldurmayalım.
Yeterli argümana sahip değilsin.Anlamayacak insanlara anlatmamak daha yararlıymış hocam.Devam edebilirsin başka konuda.İnsanların açtığı konuları doldurmayalım.
??Onu anlıyor![]()
Tm@_Zaur_ hocam gördüğünüz üzere forum bitmiş. 0 bilgiyle ezbere konuşuyo adamların
“Tm“ diyen kişi , Windows 8.1 daha modern daha optimize ve desteği hala devam ediyor. Ama 7, desteği yok , 8.1'e göre yavaş ve optimize değil, 8.1'den daha fazla kaynak tüketiyor.
Yok anlatamıyorum, bi XP iyi diyo bi 7 zamaninin en iyisiydi diyor. Ne alakası var anlamadım, ben şimdiden bahsediyorum kendisi geçmişle yargılıyor beni.Ağalar savaşmayın bee noldu size.
Şimdiye kadar her sistemi denedim be abi. 8.1 fanı değiliz ama iyiye iyi demekte bizi komik duruma düşürmez hani.
Ha evet 8.1 final olmadan önce 7 daha iyi işletim sistemiydi. Her konuda yani.
win8 çıktığı ilk gün herşeyi eline yüzüne bulaştırdı. Çok berbat ve hatalı içletim sistemiydi.
8.1 final ile öyle böyle toparladılar ki durumu 7'den bile iyi oldu.
Ama artık gec olduğu için kullanıcıların 8 kötü diye önyargısını kırabilmediler. Herkes 8 gördüğü anda geri geri koşuyordu.
Neysee durum bu benim gözümde.
Bu arkadaş beni yeni görmüş sanırım. Selamun aleyküm kardeşim. İsmin ne? Tanışabilirmiyiz?ajdhdhhsj
Tuhafsın.Allah akıl fikir versin sana.
Ulu Zeusun Şimşekleri seni korusun abi sağol.Allah akıl fikir versin sana.
Tuhafsın.
Düzgün çalışıyor, beklemiyordum en düşük ayarda oynana bilmesini bekledim en azından oda oynanmıyor4GB ram ile 100FPS falan mı bekliyordunuz ya da Ultra ayarlar falan? 4GB ram ile şuan Windows 7 bile düzgün çalışmıyor.
Yok )70 derece GTA 5 için mükemmel bir değer. Cihazın kasması normal, donanım takviyesi yapmanız lazım. Bütçe nedir?
Düzgün çalışıyor, beklemiyordum en düşük ayarda oynana bilmesini bekledim en azından oda oynanmıyor
Yok )
Neden Windows 7?Ekli dosyayı görüntüle 173217 8 gb ram şart bu sistem ile bazı ayarlar high kasmadan oynuyorum
windows 10 da oyunlarım kasıyor ondanNeden Windows 7?
Windows 10 21H2-1809-1803 dene ?windows 10 da oyunlarım kasıyor ondan
pc yi oyun oynamak ve film ıcın kullanıyorum yetiyi
sevmedimWindows 10 21H2-1809-1803 dene ?
gt 1030 aldımda ancak geçerimWindows 10 21H2-1809-1803 dene ?
ram seciyorum simdi4GB ram ile oynayamazsın zaten. Rami yükselt.
konu var ise atarmısın?