[/URL]Ekran kartım NVİDİA GT 630 2 GB cevaplarınızı bekliyorum
Lowda bile kasma yaşayabilirsin.medium da oynama ihtimalim olsa bile kasma olur mu her ikisi içinde
Diğer donanımlarınız gayet iyi. Yüksek performans göz önünde bulundurarak kasmalar yaşanabilir diyorum. Bu kasmalar sizi rahatsız etmeyedebilir dikkat çekmek istediğim oyunların minimum sistem gereksinimlerine göre sizin ekran kartınızın çok düşük olmasda daha sağlıklı bir oyun performansı için düşük kaldığı yoksa low olarak oynarsınız tabiSadece ekran kartım yüzünden mi bu oyunları oynama imkanım kısıtlı diğer donanımlar göz önüne alınmıyomu ve youtube daki call of duty oyununu gt 630 ile oynayanlarda hiç bir kasma göremedim ve görüntü gayet iyidi bana göre ama tabi diğer parçaların ne olduğunu bilemeyiz..
yanlış anlamayın direk size değil lafım sadece herkesten başka bir söz ben GTA 5 in ön siparişini verdim o yüzden böyle biraz heyecanlıyım yani bana oyunu açar ve kasma yaşanmaz desinler okey
Açar evet ama low da oynarsın
GTA 5'i indirip internetine yazık etme.3gb ram Windows 8 64 bit ati Radeon HD 4300 4500 series gta 5 pc acarmi lowda
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ciddimi
Lowda bilemi oynatmaz
3gb fam intel core quad q8200 windows 8 ati Radeon HD 4300 4500 series gta 5 pc lowda bilemi oynatmaz
Peki ney almam yada ne yapmam gerekiyo lowda oynamam icin kasmadan
Peki ney almam yada ne yapmam gerekiyo lowda oynamam icin kasmadan
Anliyorum kardeşim ama parasal durum yok bende 2 seneden belli bu oyunu bekliyorum bana ucuzundan gta 5 i oynatacak diz ustu pc veya masaustu onerebilirmisiniz
650 beya 700
3 gb ram intel core quad q8200 2.33 ghz 2.40 ghz
ati Radeon HD 4300 4500 series 512 mb win 8 64 bit 4 çekirdek
Msi g31m3 v2 (ms-7529)
Kasanınız içerisinde bulunan güç kaynağıdır.Psu nedir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Nereden bakacam