Gta 5 ücretsiz edinme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Mert19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Ben epic games Gta 5’i ücretsiz verdiğinde haberim yoktu ve alamamıştım. Şuan ben oyunu para vermeden nasıl edinebilirim. Ben diğer formlarda yazdığımda bazı kişiler verebileceğini kendisinde çok olduğunu söylemişti ama onlarla iletişime geçemedim eğer aranızda verebilecek biri varsa discordumu verebilirim şimdiden teşekkürler.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
7-)Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan inanal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır.

Epic Games, Steam gibi platformlar üzerinden parasını ödeyerek satın alabilirsiniz.
Aksi haricinde forum kurallarımızı çiğnemiş oluyorsunuz.
Aynı konudan tekrar açarsanız uyarı puanı alacaksınız.

Arda Mert19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
7-)Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan inanal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır.

Epic Games, Steam gibi platformlar üzerinden parasını ödeyerek satın alabilirsiniz.
Aksi haricinde forum kurallarımızı çiğnemiş oluyorsunuz.
Aynı konudan tekrar açarsanız uyarı puanı alacaksınız.
Bilmiyordum o zaman teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...