Gta 5 story mode baştan başladı

WindowseXPerience

Namı diğer vindovs ikspi :)
Reaksiyon puanı
197
Oyuna girmeden önce social club'dan ingilizce olarak bulut yedekleme gibi (tam okumadım) yazan bir şey çıktı ve oyun sıfırdan başladı.Load game kısmında da gözükmüyor. Geri gelmez mi şimdi bu kadar ilerleme? :( Bir de oyunu Epic den indirdim ücretsiz olduğunda ama online a sadece vpn ile girebiliyorum. Hile vs kullanmadım. Bunun da bir çözümü yok mudur?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    37.2 KB · Görüntüleme: 231

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Oyuna girmeden önce social club'dan ingilizce olarak bulut yedekleme gibi (tam okumadım) yazan bir şey çıktı ve oyun sıfırdan başladı.Load game kısmında da gözükmüyor. Geri gelmez mi şimdi bu kadar ilerleme? :( Bir de oyunu Epic den indirdim ücretsiz olduğunda ama online a sadece vpn ile girebiliyorum. Hile vs kullanmadım. Bunun da bir çözümü yok mudur?
Tam bilmiyorum ama sanırım oyun savelerini bulutttan al seçeneği seçmişsiniz ve bulutta save olmadığı için baştan başlatmış.

Reaksiyon puanı
1,056
Oyun kaydını bulut sistemine kaydetmiş olabilir misin?

WindowseXPerience

Reaksiyon puanı
197
Oyunu kapatıp açtım düzelmedi, sonra pc yi kapatıp açtım yine düzelmedi. Şimdi online a da giremiyorum. Social club de ilerlemelerim gözüküyor ama.

Edit: Galiba online dan ban yedim. Üzerine geldiğim zaman disabled yazıyor. O kadar hilecileri engelleme beni vpn kullandım diye engelle. Alacağın olsun Rockstar Games...

Ekli dosyalar

• ss.JPG
    ss.JPG
    120.1 KB · Görüntüleme: 200
Reaksiyon puanı
1,056
Oyunu kapatıp açtım düzelmedi, sonra pc yi kapatıp açtım yine düzelmedi. Şimdi online a da giremiyorum. Social club de ilerlemelerim gözüküyor ama.

Edit: Galiba online dan ban yedim. Üzerine geldiğim zaman disabled yazıyor. O kadar hilecileri engelleme beni vpn kullandım diye engelle. Alacağın olsun Rockstar Games...
Aynen ban yemişsin geçmiş olsun

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Tahminim ban yemedin. Senin oyun biraz karışmış.

WindowseXPerience

Reaksiyon puanı
197
Sanırım bulutta save olmadığı için bug olmuş peki savelere girince savein gözüküyor mu?
Yeni açtığım save gözüküyor ve gariptir ki şu an online da vpn olmadan girebiliyorum ve online da ki ilerlemem duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama story mode'daki save gitmiş. Yapacak bir şey yok gibi. Baştan başlayacağız artık.

Son düzenleme: