K /\ /\ N
Profesör
ayni ekran karti bendede var gta 4 eflc yi medium high arasi 25 fps.yle.oynuyorum gta 5.i kaldirirmi ki
Low da kaldırır gibi geliyor ama geliyor sadece. Emin değil im.
ayni ekran karti bendede var gta 4 eflc yi medium high arasi 25 fps.yle.oynuyorum gta 5.i kaldirirmi ki
Bunun için 500-600 tl lik sistem yapabilecek olan var mı acaba ?
Ozaman gta V i oynaya bileceğim minimum maliyetli pc desem?O paraya GTA 5 i kaldiracak bir bilgisayar toplaman imkansiz.
bu oyunu laptopum kaldırırmı ?
ASUS Windows 8 64 bit
işlemci= Intel(R) Core tm i7 Cpu @ 2.40 ghz
bellek = 16 gb ram
ekran kartı =Intel (r) HD Graphics 4600 1792 MB 1920x1080
Sabirsizlikla herkes bekliyor.ben oynayabiliyorum.![]()
dandirik sistem gereksinimleri destekliyo yani eğer sen o yazıdan bunu anladıysan forumdan ayrıl bilgisayarını sat.Rockstar da dayın mı var, sana özel pc sürümü çıkarttılar ?
benim pc acer aspire 5755 teknik özeliklerine geliyim 64 bit 4gb ram nividia geforce gt630m 2gb ekran kartı i5 2.50 ghz turboost ile 3.20 ghz sizce çalıştırımı pc'im
Boş Disk Alanı: 30 35 GB
abi onu nerden buldun bilgisayar sürümünü bilgisayarcılar yüklüyor ayrıca 30-35gb yetmez tam 42 gb alıyor bilgisayarı mahfeder oynuyayacaklar en ucuzundan konsolla oyunu alsın çünkü gta 5'in düşük sürümü 1-2 yıla gelir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
- - - Mesaj Güncellendi - - -
çıktı dediğim gibi 42gb rockstar açıklama yapmadı bilgisayarcılrda var mış gta5
çıktı dediğim gibi 42gb rockstar açıklama yapmadı bilgisayarcılrda var mış gta5
PCye kesin çıksında oynatacak bilgisayarımız var çok şükür
Sen de buna inandin mi? PC sürümü daha piyasaya bile sürülmedi, bilgisayarcilar nerden bulmus?
Dikkat et sana GTA 5 diye 4'ü kakalamasinlar![]()
aynen sana özel sürü verdiler sankiRockstar da dayın mı var, sana özel pc sürümü çıkarttılar ?
Arkadaşlar bende ati raedon hd 4600 ekran karti var gta 5 rahat oynatirmi ?
peki o zaman nasıl bir ekran kartı almalıyım gta 5 için 4 gb ram 2.50 ghz 4 çekirdek bunlar yeterli mi ?
hd 7950 hig oynayabilirmiyim acaba i7 işlemci ve 8 gb 2400 mhz işlemci ile
Dİyelim ki arkadaşın yazdıgı sistem gta 5 sistemi olsa. Şu sistem kaldırır mı
amd fx6300 4 gb ram 2gb HD7850 256 bit ekran kartı bu sistem ne kalitede kaldırır ve kaldırrı mı