MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
çokmu zorkaldırması lowda oynasam yeter 30 fps alsam yeter
30 fps ile oyun sarmaz. Internet kafede falan takıl. Zaten artık çok sıktı.
çokmu zorkaldırması lowda oynasam yeter 30 fps alsam yeter
ram:4gb
ekran kartı:amd hd 5000 series
işlemci:i3 380m 2.53 ghz 4cpus
HDD:320 GB
DX:10 VE YA 11
KALDIRIRSA HANGI AYARLARDA OYNARIM ARKADASLAR ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
UP UP UP
yaa takma sen kardeşim açar merak etme çözünürlük düşür ghz de düşür tüm ayarları low yap35-45 fps alırsın takma sen
rahat oynarsın bazı yerlerde ufak tefek kasar o da sorun deyil bi tane mod vardı gta 5 in kasmasını götürüyordu grafiklerle oynuyordu bazı şeylerin seslerini falan değiştiriyordu bulursam atarım hiç kasmaz pcn de gta 5
oynayamazsın diyemem ama pc açar ya rahat oynarsız takmakardesım o modu yapmadan oynayabılırmıyım tum ayarları low yapsam zevklı olurmu
ekran kartı 5000 series demişim tam seri söylrmisin ? 5450 mi ne ?kardesım o modu yapmadan oynayabılırmıyım tum ayarları low yapsam zevklı olurmu
laptop demişsin ddaha yeni fark ettim biraz kasar pcbeklıyorumda o modu yapmak ıstemıyorum kardesımvallahı sagol kaç gundur aklıma takıldı o kadar 5000 series
laptop demişsin ddaha yeni fark ettim biraz kasar pcmalesef
ısınırda aşırı fazla soğutucu falan aşılırsan biraz yırtarsan
![]()
Merhaba arkadaşlar yılbaşı indiriminde gta 5 almak istiyorum da şüphelerim var kaldırırmı kaldırmazmı diye.
Sistem özelliklerim intel i5 işlemci 2.5ghz turbo ile 3.5'a kadar çıkıyor.8gb ram 1gb harici amd radeon hd 7600m series
Leptop kullanıyorum 120liralık soğutucu kullanıyorum sizce kaldırırmı düşük ayarda ?
Düsük ayarlarda kasmadan oynatmasi lazim.