adamkingbeyler
Öğrenci
arkadaşlar GTA 5 key satılıktır oyunu aldım ancak oynamıyorum daha çok Bf4 çüyüm .. 70 TL satılıktır indirim yapmayacağım . herkese hayırlı günler
Son düzenleme:
Malesef dostum. Socialdeki socialde kalıyor.social club kardeşim ... ama ikisinede ekleniyor oyun aynı değilmi ?
Sanmıyorum hocam.Beyler benim oyun Steam'de. Sadece Social Club hesabını satsam Steam'siz oynayabilir mi alan kişi?
Tüh Steam'den almak her zaman avantaj değil demek ki.Sanmıyorum hocam.
Hocam sanırım şöyle olay. Steamde ürünü etkinleştirdikten sonra sadece online olmak için istiyor sociali. Ama siz yinede tamindirin sitesinden gta5i bir indirip(200mb) social cluba girmeye çalışın. Bakarsınız olur.Tüh Steam'den almak her zaman avantaj değil demek ki.![]()
Bide hocam steamde etkinleştirdikten sonra socialede key girdinizmi?Tüh Steam'den almak her zaman avantaj değil demek ki.![]()
Hayır oynayamaz.Beyler benim oyun Steam'de. Sadece Social Club hesabını satsam Steam'siz oynayabilir mi alan kişi?
Bide hocam steamde etkinleştirdikten sonra socialede key girdinizmi?
Hangi platformda olunursa olunsun sadece social hesabı ile oyun oynayamaz. Oynamak isteyenin Gta 5 oyununa dvd veya steam gibi kaynaklardan oyunu temin etmesi gerekir.Tüh Steam'den almak her zaman avantaj değil demek ki.![]()
Evet oynar. Socialhub hesabına bağlı sonuçta o key.Hangi platformda olunursa olunsun sadece social hesabı ile oyun oynayamaz. Oynamak isteyenin Gta 5 oyununa dvd veya steam gibi kaynaklardan oyunu temin etmesi gerekir.
Oynayamaz diyorum bende. Ps4'te aynı social club üyeliğini cd olmadan nasıl oynayacaksın?Evet oynar. Socialhub hesabına bağlı sonuçta o key.
Aynen öyle.Steam üzerinden alındı ise oynanamaz; lakin Social Club dijital anahtarı satın aldıysa oynar. Yanlış yönlendirmeyelim.
Tamam bende onu diyorum işte. Dvd ile veya steam gibi yerlerden alındıysa oynayamaz. Oynamak için bu kaynaklardan oyunu temin etmesi gerekir diyorum. Social Club'ten dijital kod olayına girmedim dikkat edersen.Steam üzerinden alındı ise oynanamaz; lakin Social Club dijital anahtarı satın aldıysa oynar. Yanlış yönlendirmeyelim.
Şu cümlen yanlış anlamaya sebebiyet verdi o zaman, memogoren de ben de aynı şeyi anladık çünkü.Hangi platformda olunursa olunsun sadece social hesabı ile oyun oynayamaz.
"Social Club'ten dijital kod" eklenmeli o zaman cümlenin başına.Şu cümlen yanlış anlamaya sebebiyet verdi o zaman, memogoren de ben de aynı şeyi anladık çünkü.
ozaman insanlara saygın olacak canım kardeşim benim tamam bir sorunun varsa konu açarsın yardımcı olurlar burda satılık bir ürün var altına saçma sapan şeyler yazıyorsunuzDüzgün konus.
Bu forumda insanlara küfredemessin/argo konuşamassın. Akk konularında kuru fasulye geçiyor onlar hiçbirşey demiyor. Sen gelmiş bize argo kelimeyle hitap ediyorsun. Ayrıca oyunu alacak biri buraya yazmayabilir. Sana pm de atabilir. Bunu unutma. Eğer bizi sinirlendirebilecek birşey yazıyorsan önce onun sonunda neler olabileceğini düşün sonra gel.ozaman insanlara saygın olacak canım kardeşim benim tamam bir sorunun varsa konu açarsın yardımcı olurlar burda satılık bir ürün var altına saçma sapan şeyler yazıyorsunuz
Bu forumda insanlara küfredemessin/argo konuşamassın. Akk konularında kuru fasulye geçiyor onlar hiçbirşey demiyor. Sen gelmiş bize argo kelimeyle hitap ediyorsun. Ayrıca oyunu alacak biri buraya yazmayabilir. Sana pm de atabilir. Bunu unutma. Eğer bizi sinirlendirebilecek birşey yazıyorsan önce onun sonunda neler olabileceğini düşün sonra gel.
Seni tehdit etmiyorum . Birşeyi yapacaksan sonucunu düşünüp yap demek istedim. Yani ben bunu dersem şu olurmu acaba gibisinden. Ama bunu daha fazla uzatmanın manası yok bence. Hayırlı satışlar.sonunda nolacak kardeşim benim ?? şu son kelimelerini okuyana kadar bir an keşke demeseydim dedim ancak sonra tehditvari kelimelerini görünce az bile demişim dedim . hem saygısızsın hemde üstün çıkmaya çalışıyorsun