EtiJhin
Doçent
gta5 reloadedi kurulum dosyasını arkadaşımdan aldım kurduğumda oyuna giriyorum gta 5 çalısmayı durdurdu diyor ne yapmalıyım yanındaki crackı yükledim social club kurdum belgelerdegi settings ayarını yaptım başka ne yapmam gerekiyor?
Oyunun fiyatı: 110 - 140 Lira arası ve gayet iyi bir fiyat.bir oyuna 200tl vermek istemiyorum
Reloaded crack proper crack olduğu için böyle bir sorun olacağını sanmam. Zaten öyle olsaydı oyuna girip aktivasyon isterdi.Oyunun fiyatı: 110 - 140 Lira arası ve gayet iyi bir fiyat.
İnternet bağlantını kesip oyuna girmeyi denedin mi?
kardeşim oyuna para vermeyi sevmem cracklisini indiririm çalışırsa oynarım çalışmaz ise çözümünü ararım yine olmazsa silerim bu kadar basit bana gerçeğin al filan böyle laflarla gelme sinirleniyorumDediğin yanlış, orijinal alsa bile sorun yaşayabilir sadece sorunu çözmesi daha kolay olur. Oyun pahalı ama parasını hak ediyor, emek veriyorlar o kadar oyun yapmak için.
Diyelim ki sen yıllarca emek verdin, bir oyun yaptın, oyunu piyasaya sürdün, ama insanlar oyununu korsan olarak para vermeden indiriyor. Ne yapacaksın? Her şeyin bir karşılığı vardır.kardeşim oyuna para vermeyi sevmem cracklisini indiririm çalışırsa oynarım çalışmaz ise çözümünü ararım yine olmazsa silerim bu kadar basit bana gerçeğin al filan böyle laflarla gelme sinirleniyorum
abicim ben buraya oyun hata soruun için geldim.Gta 5 gibi bir oyun için yeterli bütcem olsa alırım lisedeyim okul ihtiyaçları için hafta sonları çalısıyorum sen burda bir oyuna 200tl ver diyorsun??? Ben başlığa gta 5 alıyımmı diye sormadım.Diyelim ki sen yıllarca emek verdin, bir oyun yaptın, oyunu piyasaya sürdün, ama insanlar oyununu korsan olarak para vermeden indiriyor. Ne yapacaksın? Her şeyin bir karşılığı vardır.