GTA 5 pc sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeuon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resim tam olmamış sanırım yağmur yağarken oluyor yardım edebilirseniz çok sevinirim

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ekran kartınız için sunulan son sürücü GTA5 için optimize edilmişken böyle mi gözüküyor?

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam olarak bilmiyorum nasıl optimize ederim veya nasıl optimize olup olmadığını nasıl kontrol ederim? Teşekkürler

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Birçok ekran kartı sürücüsü GTA 5 için güncellendi. GTX765m için GTA 5 sürücü güncellemesi mesela.

slIBI2P.png

Ekran kartınız nedir?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ekran kartınız için Gta 5 için özelleştirilmiş "Optimized Beta" adı altında bir sürüm bulunuyor. Sürücüyü indiriniz. Mobilim, daha fazla da yardımcı olamayacağım.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımların için çok teşekkürler inşallah işe yarar.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gta 5 için olan güncellemelerini son güncellemeleri yaptım hatta oyunu kendisi optimize etti tüm ayarları en düşüğe getirdi otomatik olarak sonra oyuna girdim ve sorun hâlâ devam ediyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Oyun çıktıktan sonra 2 adet güncelleme geldi onlar kurulu mu? Ama ben sorunun hala ekran kartından olduğunu düşünüyorum.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet kurulu ama ayarlarla alakalı olabilir mesela ayrlarda sharp,soft,softer , amd pcs ,nvidia diye seçenekler var amd ye getirince her yer nerdeyse öyle oluyor ama sharp a getirince azalıyor adwance graphics ayarlarıylada biraz oynayınca azalıyor ama tamamen kaybolmuyor bence problem ayarlarda fakat çoğu şeyi denedim hâlâ bir sonuç alamadım.