GTA 5 oynayabilir miyim ?

phobosares

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ryzen 3 3200g işlemci kullaniyorum. Grafik karti olarak işlemcinin içindeki Vega 8 graphics ekran kartini kullaniyorum. 2x8gb 3000mhz ram almayi düsünüyorum. Ssd kullaniyorum. Bütün sistemin yükünü ssd de topladim. GTA V malumunuz ücretsiz oldu. Bu sistem ile akıcı GTA V oynayabilirmiyim?

AMD Ryzen 3 3200g 3.6ghz

Vega 8 graphics

8x2 dual channel 16gb ram

Bu arada dahili ekran kartı kaç GB bilen var mj

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu videolara göz atabilirsiniz.

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
212
Evet oynayabilirsiniz. 40-70 FPS arasında değer alacaksınız. (Düşük ayarlarda.)

Richery

Asistan
Reaksiyon puanı
53
8 GB ram ve benzer ayarlar ile verimli bir performans aldığımı öngörürsek, gayet hoş bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Düşük ayarlarda siz de aynı değerlerde FPS alacaksınız.
Ben pc im gta 5 i kesinlikle açmaz zannediyordum yani siz diyorsunuz ki yükleyin 30 fps alabilirsin yanlış mı anladım çok sevindim de :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce b
8 GB ram ve benzer ayarlar ile verimli bir performans aldığımı öngörürsek, gayet hoş bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.
Sizce ben oynayabilir miyim yukarıya yazdım sistemimi

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
212
Çok hoş olacağını sanmam. Araştırdığım kadarıyla grafik kartı stabil bir deneyim için yetersiz kalıyor.

Ben pc im gta 5 i kesinlikle açmaz zannediyordum yani siz diyorsunuz ki yükleyin 30 fps alabilirsin yanlış mı anladım çok sevindim de :)

Sizce b

Sizce ben oynayabilir miyim yukarıya yazdım sistemimi
Evet fakat şehirde araba sürerken çıldırtma seviyesine kadar gıcık edecek şekilde FPS drop yeme ihtimaliniz var maalesef.

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Çok hoş olacağını sanmam. Araştırdığım kadarıyla grafik kartı stabil bir deneyim için yetersiz kalıyor.

Evet fakat şehirde araba sürerken çıldırtma seviyesine kadar gıcık edecek şekilde FPS drop yeme ihtimaliniz var maalesef.
Tamam, teşekkür ederim son soru olarak gta 5 i oynamam (en fazla 1.5 saat oynarım bi oturuşta) pc me zarar verir mi?

Richery

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Tam bilgi sahibi değilim, belki iyi bir verim sağlamaz, fakat oyunu açabileceğini düşünüyorum.