- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 593
Peki sizce kaç fps alırım 4+8 ramda olunca ?çok iyi.
Peki sizce kaç fps alırım 4+8 ramda olunca ?çok iyi.
Peki sizce kaç fps alırım 4+8 ramda olunca ?
oyunu indirmelisiniz oynamak icinMerhabalar arkadaşla ben Gta 5 oynamak istiyorum. Laptopum oynatır mı acaba ? Birde arkadaşlar laptopa ram alsam bir fark olurmu ? 4×8 yapmayı düşünüyorum.
Laptop özellikleri:
İşlemci: i3 8145U
Ram: 4Gb
E.kartı: UHD 620
Depolama ise: 128Gb M.2 Nvme SSD
Ram ve depolama yetersiz onun için ekleme yapacağım.oyunu indirmelisiniz oynamak icin
onu herkes bilir rahat oynamak için ne geliştermiliyim soruyoroyunu indirmelisiniz oynamak icin
Peki laptop zarar görür mü ? Yani çok ısınırsa ?onu herkes bilir rahat oynamak için ne geliştermiliyim soruyor
Bütçe sıkıntılı değilse yeni bir bilgisayar alın hocam oynatır diyebilirim ama kasarArkadaşlar bu laptopa depolama ve ram öneririmisiniz ?
Bütçe sıkıntı değil. Ama bana bir 240Gb depolama yeterlidir. Slot varmı demişsiniz bir programdan baktım 2 slot yazıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 149999
Burada slot yazmış.
Ekli dosyayı görüntüle 150000
Sorun olmaz bence.Peki laptop zarar görür mü ? Yani çok ısınırsa ?
belki altına soğutucu koyabilirsin ısınırsa ama çok ısınırsa işlemci böyle %100 dereceleri falan görürse sıkıntı olur ama soğutucu koyarsan iyi olurPeki laptop zarar görür mü ? Yani çok ısınırsa ?
Yeni bir pc alamam ancak yükseltme yaparak idare edebirim. Birde şu durumda pc almak çokta mantıklı değil.Bütçe sıkıntılı değilse yeni bir bilgisayar alın hocam oynatır diyebilirim ama kasar
Laptopunda 4 tane RAM slotu olduğuna emin misin ?Merhabalar arkadaşla ben Gta 5 oynamak istiyorum. Laptopum oynatır mı acaba ? Birde arkadaşlar laptopa ram alsam bir fark olurmu ? 4×8 yapmayı düşünüyorum.
Laptop özellikleri:
ya arkadaş hocam şu anlamda demiş bir tane 4 gb ram yeri var birde 8 lik alcakLaptopunda 4 tane RAM slotu olduğuna emin misin ?
Mantıklı değil ancak apu alınır sen kaç para verebilirsin parçaları yükseltmeye ona vereceğin paraya laptopuda sat yenisini alYeni bir pc alamam ancak yükseltme yaparak idare edebirim. Birde şu durumda pc almak çokta mantıklı değil.
Aynen. 4Gb 1. slotta 2. slotada 8gb ram alacam.ya arkadaş hocam şu anlamda demiş bir tane 4 gb ram yeri var birde 8 lik alcak
Daha satmak için erken ileride satarım zaten yeni aldım laptopu 7-8 ay oldu.Mantıklı değil ancak apu alınır sen kaç para verebilirsin parçaları yükseltmeye ona vereceğin paraya laptopuda sat yenisini al
Anladım. Ama yanlış yazmış, 4'lük ve 8'lik RAM alacağım dese daha hoş olur. 4x8 diyince 8 tane 4GB RAM demiş oluyor .ya arkadaş hocam şu anlamda demiş bir tane 4 gb ram yeri var birde 8 lik alcak
Kusura bakmaAnladım. Ama yanlış yazmış, 4'lük ve 8'lik RAM alacağım dese daha hoş olur. 4x8 diyince 8 tane 4GB RAM demiş oluyor .
Paranıza yazık etmişsiniz kaça aldınız kiAynen. 4Gb 1. slotta 2. slotada 8gb ram alacam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha satmak için erken ileride satarım zaten yeni aldım laptopu 7-8 ay oldu.
Dolar 8.90 Tl idi. O zaman Acerlar falan vardı AMD A9 falan. En sonda i3 8145U' lu buldum ve aldım. 5.000Tl' ye aldım.Paranıza yazık etmişsiniz kaça aldınız ki
çok pahalı beeDolar 8.90 Tl idi. O zaman Acerlar falan vardı AMD A9 falan. En sonda i3 8145U' lu buldum ve aldım. 5.000Tl' ye aldım.
Adam AMD A9' lu laptopu 5.500 Tl dedi. :/çok pahalı bee
Nasi ya 2.el mi aldiniz sıfır mi ve cidden paraya yazık olmusDolar 8.90 Tl idi. O zaman Acerlar falan vardı AMD A9 falan. En sonda i3 8145U' lu buldum ve aldım. 5.000Tl' ye aldım.
İnternetten almadığım kesinde@¹ ChamPoinT ¹, nerden aldınız
Sıfır.Nasi ya 2.el mi aldiniz sıfır mi ve cidden paraya yazık olmus
Internetten alsaydın böyle olmazdıİnternetten almadığım kesinde
Mağazadan aldılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır.
bu iş şöyle çözülebilir çok fazla gb alan gerekir pc ye usb ile format at d diskini ve c diskini sil yeniye bas maksimum kaç gb ayırabiliyosa seç ve öyle format at birtek böyle kurabilirsinMerhabalar arkadaşla ben Gta 5 oynamak istiyorum. Laptopum oynatır mı acaba ? Birde arkadaşlar laptopa ram alsam bir fark olurmu ? 4×8 yapmayı düşünüyorum.
Laptop özellikleri:
Öncelikle ram ekleyip sonrada depolama alacağım. Sizce şuan bile kaç fps verir gta ?bu iş şöyle çözülebilir çok fazla gb alan gerekir pc ye usb ile format at d diskini ve c diskini sil yeniye bas maksimum kaç gb ayırabiliyosa seç ve öyle format at birtek böyle kurabilirsin
O zaman internette i3 10th vardı karşılaştırdım yüzde 2'lik fark vardı. Ve internetteki 4.500Tl idi. Yani dolar yüksekti aldığımda.Internetten alsaydın böyle olmazdı
Peki ben depolama alsam birde 4+8 ram yapsam kaç fps alırım lowda ?Ram tabiki almalısın 8 gb güzel olur mümkünse 12 gb olsun. Gta 5 8 yaşında bir oyun fakat senin ekran kartın çok kötü bir kart 720p düşük ayarlarda ortalama 25 fps ile çalışabilir bu bana yeter dersen oyanayabilirsin.
O da zor. GPU kötü. Hatta berbat.Bence 720p lowda 30-40 fps verir.