- Reaksiyon puanı
- 11
Arkadaşlar başlık komik gelebilir ama baya özeniyorum oyundaki şeylere sizce bu günah mı
Ne alakası var nedeni neArkadaşlar başlık komik gelebilir ama baya özeniyorum oyundaki şeylere sizce bu günah mı
töbe et Kur'an'a hakaret etmek böyle başlar.napayım? banane?
Bak islama inanmıyorum. Ama saygısızlık edemezsin. Kafadan problemlimisin arladaş sen? Nasıl cevaplar onlar öyle?napayım? banane?
"Lan"mı? Üslubuna dikkat et ben senin arkadaşın değilim.Lan ben bu konuyu 2 kere açmadımki
Ben o üstte yazdıklarımı sana demedim.Ayrıca düzgün konuşmayan birisi ile düzgün konuşamam kusura bakma. Sen niye başkasına yazdıklarım için gelip onun avukatlığını yapıyorsun ki? Neyse bu konu fazla uzadı kavgaya dönecek ve sadece görüntü kirliliği oluşturacak. Arkadaş cevabını aldı. Moderatörlerden ricam konuyu kitleyebilirmisiniz? @Jarvisit @Fakehero @EFI Shell (Etiket için özür dilerim umarım rahatsız etmedim)Sen düzgün konuş
Oyunun kendisi günah olmasa bile mesela alıyorsunuz arabayı araba sürüyorsunuz bu günah olmaz ama gidip te kulüplere akar plajlara gider takılırsaniz evet günah. Oyunun yaş kısıtlaması var zaten. Tabi kim uyuyor yaş kısıtlamasına bilmiyorum(Ben uymuyorum). Yani sana kalmış birşey günaha da girebilirsin girmeyedebilirsin her oynadığın oyunda da böyle herşeyi düşünürsen oyunun zevkini cikartsmazsin bunlari bilerek yani günaha girebilme ihtimalini bilerek oyuna girmen gerekiyor seçim sana bağlı. Ya oynayacan ya oynamayacan.Arkadaşlar başlık komik gelebilir ama baya özeniyorum oyundaki şeylere sizce bu günah mı
Anlatsak çok uzun olur.oyunda ne var ki, böyle bir konu açıldı? ben oyunu daha önce hiç oynamadım, o yüzden bilmiyorum...![]()
zaten bi önceki mesajda biraz açıklamışlar ama yine de sağolAnlatsak çok uzun olur.
![]()
grand theft auto v
grand theft auto iv'ten önce çıkmayacak oyundur. edit: ayrıca gta iv ps3'e çıktığına göre, bu da muhtemelen aynı platforma, ya da bir sonrakine çıkacaktır. edit 2: ulan bu entrinin nesini kötül…eksisozluk.com
![]()
Grand Theft Auto V - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Biraz ondan Biraz bundan Birazda şundan.zaten bi önceki mesajda biraz açıklamışlar ama yine de sağol![]()
Gece kulüpleri ve gece kulüplerinde hoş olmayan işler alkol içme kötü işlere özendirme birçok konu hakkında alay dalga geçme. Kadına şiddeti özendirme,eş aldatma adam öldürme,uyuşturucu,sigara, hırsızlık(banka soygunu,bakkal market hırsızlığı,araba hırsızlığı -oyun adı üstünde büyük araba hırsızlığı 5-) Gibi gibi daha söylememe gerek yok diye düşünüyorumoyunda ne var ki, böyle bir konu açıldı? ben oyunu daha önce hiç oynamadım, o yüzden bilmiyorum...![]()