Soru Gta 5 oynamak haram mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
Sen düzgün konuş
Ben o üstte yazdıklarımı sana demedim.Ayrıca düzgün konuşmayan birisi ile düzgün konuşamam kusura bakma. Sen niye başkasına yazdıklarım için gelip onun avukatlığını yapıyorsun ki? Neyse bu konu fazla uzadı kavgaya dönecek ve sadece görüntü kirliliği oluşturacak. Arkadaş cevabını aldı. Moderatörlerden ricam konuyu kitleyebilirmisiniz? @Jarvisit @Fakehero @EFI Shell (Etiket için özür dilerim umarım rahatsız etmedim)

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Arkadaşlar başlık komik gelebilir ama baya özeniyorum oyundaki şeylere sizce bu günah mı
Oyunun kendisi günah olmasa bile mesela alıyorsunuz arabayı araba sürüyorsunuz bu günah olmaz ama gidip te kulüplere akar plajlara gider takılırsaniz evet günah. Oyunun yaş kısıtlaması var zaten. Tabi kim uyuyor yaş kısıtlamasına bilmiyorum(Ben uymuyorum). Yani sana kalmış birşey günaha da girebilirsin girmeyedebilirsin her oynadığın oyunda da böyle herşeyi düşünürsen oyunun zevkini cikartsmazsin bunlari bilerek yani günaha girebilme ihtimalini bilerek oyuna girmen gerekiyor seçim sana bağlı. Ya oynayacan ya oynamayacan.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,964
Şimdi bu oyunda ahlaksız içerikler çok yoğun ve çok açık açık şeyler var :) bu da göz zinası dediğimiz duruma girer ve bile bile bakmak ise kesinlikle haramdır. Ama benim amacım eğlenmek diyorsanız ve bu tür şeyler çıktığı zaman görmezden gelebiliyorsanız oynamanızda bir sakınca olacağını sanmam. Dinimizde önemli olan niyettir, ameller niyetlere göredir, bir tavsiyem de kötü şeylere değil de iyi şeylere odaklanın ve oyundaki iyi şeylere özenin ?

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
oyunda ne var ki, böyle bir konu açıldı? ben oyunu daha önce hiç oynamadım, o yüzden bilmiyorum... :(
Gece kulüpleri ve gece kulüplerinde hoş olmayan işler alkol içme kötü işlere özendirme birçok konu hakkında alay dalga geçme. Kadına şiddeti özendirme,eş aldatma adam öldürme,uyuşturucu,sigara, hırsızlık(banka soygunu,bakkal market hırsızlığı,araba hırsızlığı -oyun adı üstünde büyük araba hırsızlığı 5-) Gibi gibi daha söylememe gerek yok diye düşünüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...