Gta 5 Orjinal Online Sorun Lütfen Yardım Edin

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar gta 5 aldım steamden oyunun yarısına kadar geldim online'a gireyim dedim en başta polis karakolu gibi biryerde başlıyor ve enter a basınca donuyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum
O polis karakolu görevini yapıyorsun ve seni onlineye bırakıyor. Donan ekran nerede donuyor nerede enter'a basıyorsun?

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Pc de oyun oynamıyorum sadece aklıma gelen bir şey var belki yanlış biliyorum ama söyliyeyim belki yardımım dokunur. Oyuna ara ara güncellemeler geliyor.(konsol da oynuyorum) bu güncellemeleri steam direk yapıyormu yoksa elden mi yapılması gerekiyor. En güncel sürüm değilse belki ondan sorun çıkarıyodur online ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Pc de oyun oynamıyorum sadece aklıma gelen bir şey var belki yanlış biliyorum ama söyliyeyim belki yardımım dokunur. Oyuna ara ara güncellemeler geliyor.(konsol da oynuyorum) bu güncellemeleri steam direk yapıyormu yoksa elden mi yapılması gerekiyor. En güncel sürüm değilse belki ondan sorun çıkarıyodur online ?
Konsolda Online oynamak için en son güncellemeleri yapmanız şart. Aksi takdirde Online kısmına giriş yapamıyorsunuz.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Konsolda Online oynamak için en son güncellemeleri yapmanız şart. Aksi takdirde Online kısmına giriş yapamıyorsunuz.
Ben onu demek istemedim. Eğer pc de de aynısı geçerliyse güncellemeleri kursun diye dedim.

enesucar23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O polis karakolu görevini yapıyorsun ve seni onlineye bırakıyor. Donan ekran nerede donuyor nerede enter'a basıyorsun?

bu sahne ama tek kişi var enter a basınca donuyor
asd.jpg

enesucar23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bende görünen bu hocam altta enter a bas diyor basınca 1 adım ilerliyor sonra oyundan atıyor
20160718201907_1.jpg
20160718201907_1.jpg

Son düzenleme:

emrewashere

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Sorununuzu google'de aratmayı denedinizmi? ingilizce olarak. Belki bu sorunu yaşayıp çözmüş birileri size yardımcı olabilir.