GTA 5 online yeni başladım napmalıyım

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar GTA V e yeni başladım nasıl para kazanılır, rp nasıl arttırılır, heist nedir yardımcı olabilir misiniz

one way

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
64
Yıllar önce başlamıştım... Görev yapıp para kazanıp ev araba alma hayalleri vs... Sonra bir baktım ki patlayan arabamı yenileyecek param yok, e milletin de istisnasız herkesin hile yaptığı kesin, dedim bende yapıcam, yükledim bir para hilesi ve saniyede milyonlarım oldu, sonra ev araba ne varsa aldım ve oyunun zevki gitti. Zaten hile ile dolan bir oyundan ne zevk alabilirsin ki. Gta onlineyi tek bitiren şey hile olmuştur. Hiçbir türlü önüne geçememişlerdir. Keşke sıfır hile ile herkesin emeğiyle para kasıp bazı itemleri aldığı bir oyun olsaydı da gerçeğe daha yakın olur ve daha keyifli ve zengin ile fakir farkı gözetilen bir oyun olsaydı.

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Hİle kullanmam asla 2 kişi oynıcaz zaten kapalı server yani

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Heist yapacaksın başka işte last team standingler güzel..

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
biz aylarca hilesiz oynadık, şirketimizi kurduk, görevlerimizi yaptık, uçaklarımızı tanklarımızı eğlence araçlarımızı kostümlerimizi aldık. önüme hile ile atsalar o keyfi almazdım ilk bindiğimde. heistler ve bazı tek kişilik görevler güzel para veriyodu. kısa sürede bitirip bitirip tekrar ederek sağlam paralar kazanabileceğin görevler var youtube'da. isimlerini unuttum yıllar oldu. 5-10 dakikada bitirebileceğin kısa görevler var.

sadece bir kere shark card almıştım o da çok sevdiğim bir uçak eklendiği için.

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Evet.. Hackerlar bana yıllar önce hep para veriyorlardı. 200-300 milyon falan 1000 Level oldum sonra bir kaç kere hackerlar geldi beni eksi level a düşürdüler. Param kaldı ama evler ve arabaların hepsi gitti...

one way

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
64
Hİle kullanmam asla 2 kişi oynıcaz zaten kapalı server yani
İki kişi oynayacaksanız zevkli olabilir aranızda rekabet olur işte ben bu arabayı aldım felan filan. Heist görevleri vardır çoklu aşamalardan oluşur, onlar iyi bir getiri sağlar ama o görevlere de girebilmek için yanlış hatırlamıyorsam minimum 4 kişi gerekli. Birkaç arkadaş oynasanız baya zevk alırsınız.