kckskxaksöaBaşlayalım hemen dilenciliğe
Elbet hesap verecek çıkar 40 tl vermeyeyim forumdan alayım 1 hesap. Satarım belki ileridekckskxaksöa
bilgileri değişen dediğin için şüphelendimSitelerde satılıyor ve ayrıca nasıl güvencez satmıcağına
Onların şifresi değişiyor kuponla 40 tl ye alsın.hocam sitelerde var zaten 15 20 tlye satıyolar gidin alın burda böyle bir şey yapmanızın anlamı yok
Ooo fırsatçılar da geldi. Bedavaya alıp 21 tl ye. Neden 21 neden 20 değilBEDAVAYA VERMEM
Mesaj otomatik birleştirildi:
21 lira
DeğişiyorSitelerde satılıyor ve ayrıca nasıl güvencez satmıcağına
bilgileri değişen dediğin için şüphelendim
Neden 20 değil?BEDAVAYA VERMEM
21 lira
1 tl de oyun vergisiNeden 20 değil?
Steamde kasa 21 tlNeden 20 değil?
1 Liraya gofret alcakNeden 21 neden 20 değil
niye 20 değil peki.BEDAVAYA VERMEM
21 lira
Bu daha mantıklı.1 Liraya gofret alcak![]()
Fırsatçılık bu.Steamde kasa 21 tl
Hayatımda 2. Kez kasa amcam da
valven benden çalacağı parayı ben arkadaştan alcam işte. Zaten kasayı açtıktan sonra hesaptta sadec 2 liralık item olcakBu daha mantıklı.
Fırsatçılık bu.
Eeee ne iş oluyor burda. Sen zamanında bedava aldığın oyunu 20 tl ye satıyorsunvalven benden çalacağı parayı ben arkadaştan alcam işte. Zaten kasayı açtıktan sonra hesaptta sadec 2 liralık item olcak
Konuyu dün açmış zaten. Biz daha yeni görmüşüz.Konu sahibi cevap vermiyor.
tamam aranızda bedava vermek isteyen varsa verbilirEeee ne iş oluyor burda. Sen zamanında bedava aldığın oyunu 20 tl ye satıyorsun
Konuyu dün açmış zaten. Biz daha yeni görmüşüz.
Bir değil 5 kavanoz olcak o azcık reklam izleyin ya50 tl ye senindir aşağısı olmaz diyenler çıkıcak sen onları takma en iyisi ben sana 100 değil 200 değil 300 hiç değil tamı tamına 500 tl ye satarım yanınada bir kavanoz bal hediye
Oyunun sıfırı şuan 60 TL kupon ile 24.50 TL ediyor.50 tl ye senindir aşağısı olmaz diyenler çıkıcak sen onları takma en iyisi ben sana 100 değil 200 değil 300 hiç değil tamı tamına 500 tl ye satarım yanınada bir kavanoz bal hediye
Dalga geçmiş zatenOyunun sıfırı şuan 60 TL kupon ile 24.50 TL ediyor.