merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yerdemiyim doğru yerdemiyim bilmiyorum ilk defa burdayım gta 5 korsan olarak 1.41 e güncelledim oyunu fakat rampa arabası gelmedi dlc indirip oyun dosyasınamı atıcaz bilen varmı.
satın alarak herşeye çözüm var maksat parası olmayanlar için yardımcı olmak. demi
Korsan oyun oynama. Çok istiyorsan para biriktir. Yetiştiremiyorsan ayağını yorganına göre uzat onuda oynama. Basit.peki bu oyun lan üzerinden oynanabiliyormu sadece 2 kişi orj korsan farketmez
Öncelikle forum kurallarına riayet edeceksiniz hakaret etmeden düzgün bir şekilde dile getireceksiniz.Arkadaşlar şu korsan oyun oynama vs. diyen kendini beğenmiş insanlar olarak o kadar aşağılıksınız ki gerçekten sizden ve söylemlerinizden rahatsız olmamak elde değil. Bunu korsan oyunu desteklemek için söylemiyorum kaldı ki durumu olsa kimsenin kolay kolay korsan oyun oynayacağınıda sanmıyorum. Yani kim adam akıllı oyun oynama zevkini tatmak varken böyle sorunlarla uğraşsın ki. "Korsan oyun oynama. Çok istiyorsan para biriktir. Yetiştiremiyorsan ayağını yorganına göre uzat onuda oynama. Basit." Şu söyleme bak ne kadar rahatsız edici. Yani farz ediyorum sen golf sporundan çok hoşlanıyorsun fakat pahalı bir spor olduğundan gidip golf sahasında oynayamıyorsun bu durumda evde kendi gücünün yettiğince ev golfu ürünleri alıp öğrenmeye bu zevki olduğunca yaşamaya mı çalışırsın yoksa ayağımı yorganıma göre uzatmalıyım deyip bu zevkten mahrum kalmayı mı tercih edersin? İnsanlar 3-5 kuruşu bir araya getirip oyun oynatacak bilgisayarları zar zor alıyor yani adamlar zaten elinden geleni yapmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum ama sizin gibi biraz para görmüş ve burnu Kaf dağında olan kendini beğenmiş insanlar ancak kibirlerine yenik düşüp böyle ukalaca yorumlar yaparlar. Çok yazık bu insanlar birde yönetici gerçekten çok yazık.