GTA 5 Kayıt Nasıl Yapılır?

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar laptopa GTA 5 yüklettim internet cafeden oyunda mesela bir değişiklik yaptığımda araba falan aldığımda nereye kaydediyoruz san Andreas takı gibi eve mı nereye oyunu kaydediyoruz, sonra nasıl açılır acil yardım lütfen

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Öncelikle
  • Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Öncelikle
  • Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
Başlığın anlamlı yada anlamsız olması benim için önemli değil çünkü acil bir durum gerçekten beğenmezsen silersin..
Hakkı Reisinde dediği gibi bu forumda en hızlı cevap alacağımız yer..

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Başlığın anlamlı yada anlamsız olması benim için önemli değil çünkü acil bir durum gerçekten beğenmezsen silersin..
Hakkı Reisinde dediği gibi bu forumda en hızlı cevap alacağımız yer..
Önemli olan acil olup olmaması değil herkes gördüğü konuyu cevaplamaya çalışır. Eğer sorunu bilen olursa cevao yazacaktır.

~BozKurt

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Arkadaşlar laptopa GTA 5 yüklettim internet cafeden oyunda mesela bir değişiklik yaptığımda araba falan aldığımda nereye kaydediyoruz san Andreas takı gibi eve mı nereye oyunu kaydediyoruz, sonra nasıl açılır acil yardım lütfen
İster eve gidip kaydet ister telefonundan.
Telefondan nasıl olacak akrdeşim? diye sorarsanda :
Telefon-Quick Save-Boş slotlara bas.