sdnSamet
Asistan
Arkadaşlar laptopa GTA 5 yüklettim internet cafeden oyunda mesela bir değişiklik yaptığımda araba falan aldığımda nereye kaydediyoruz san Andreas takı gibi eve mı nereye oyunu kaydediyoruz, sonra nasıl açılır acil yardım lütfen
Başlığın anlamlı yada anlamsız olması benim için önemli değil çünkü acil bir durum gerçekten beğenmezsen silersin..Öncelikle
- Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
Önemli olan acil olup olmaması değil herkes gördüğü konuyu cevaplamaya çalışır. Eğer sorunu bilen olursa cevao yazacaktır.Başlığın anlamlı yada anlamsız olması benim için önemli değil çünkü acil bir durum gerçekten beğenmezsen silersin..
Hakkı Reisinde dediği gibi bu forumda en hızlı cevap alacağımız yer..
İster eve gidip kaydet ister telefonundan.Arkadaşlar laptopa GTA 5 yüklettim internet cafeden oyunda mesela bir değişiklik yaptığımda araba falan aldığımda nereye kaydediyoruz san Andreas takı gibi eve mı nereye oyunu kaydediyoruz, sonra nasıl açılır acil yardım lütfen