- Reaksiyon puanı
- 660
gta 5 indirmek istiyorum ama ne 90 gb lık alanım var ne de onu indirilmesini bekleyecek sabrım gta 5 in daha az gb lı dosyası varmı varsa nerden indirebilirim şimdiden teşekkürler
gta5 rp dahil 115gbgta 5 indirmek istiyorum ama ne 90 gb lık alanım var ne de onu indirilmesini bekleyecek sabrım gta 5 in daha az gb lı dosyası varmı varsa nerden indirebilirim şimdiden teşekkürler
ohaSabır sabır sabır... Bende 3 gün inmesini bekledim.
Onlar Crackli. Ve SSD'nin ömrünü çürüten Repackler. Onun kurulumu için en az 6 saat beklemen gerek. İndireceksen bekleyeceksin. Crackli olması ile birlikte virüslü. Oynamak istiyorsan düzgün bir şekilde indir. Başka çaresi yok. 3 gün sabredemez misin ? İndirmediğin her gün zamandan kaybediyorsun. Boş yere bekleyeceğine indirmeyi başlat. Bende üşeniyordum. Fakat indirdim. Tabii 6 saat indirip bırakıyordum. Bu yüzden 3 gün sürdü. Sende böyle yap.oha
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben youtube da sıkıştırılmış fln gördüm onlar yalanmı
Abi adam 90GB dediğine göre Epic Games'ten indirecektir büyük ihtimalle. Cracklere destek yok zaten12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Hatırlatalım değil mi ?
Tamam abi. Crack Vb. düşünüyorsa zaten yardım etmeyiz.Olur ya crack mırak bahsediyorlar sonra biz ne yaptık demeye gelmesin baştan söyleyelim .
Abi adam 90GB dediğine göre Epic Games'ten indirecektir büyük ihtimalle. Cracklere destek yok zatenRepackler zaten virüslü oluyor.
Adamın niyeti anlaşıldı. Alanın yetmiyorsa para biriktir HDD al. 500GB HDD'ler piyasada 160TL'ye var. Az ye , para biriktir. O kadar da biriktiremezsen 300GB'lik al. Fazla pahalı birşey değil. Oyunu ise zaten Epic Games bedava verdi. İnternetten 10TL'ye Epic Games hesabı al. 10TL'dende aciz olamazsın.![]()
Zona dan oyun indirmek ne kadar mantıklı
Arkadaşlar zona diye bir uygulama buldum nerdeyse her oyun eski ya da yeni sürümüyle ,pek yeni sürüm bulamadım ama, beleş e veriyor sizce mantıklımı ya da herhangi bir zararı varmıdırforum.shiftdelete.net