GT 710 ve Q9400'e göre normal gibi duruyor.Ekran kartı kötü maalesef.Gta 5 de oyun takılıyor fps çakılıyor darboğaz yok gibi dengesiz overclockdan dolayı olabilirmi?
İşlemci: Q9400 2.66Ghz@3.2Ghz
Değerler şu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 126372Ekli dosyayı görüntüle 126370
Evet biliyorum ama dediğim gibi 1 ay öncesine kadar sorun yoktu hatta oyunu sıfırdan bitirdim bileGT 710 ve Q9400'e göre normal gibi duruyor.Ekran kartı kötü maalesef.
GT710 en düşük ayarlarda 7FPS alacak kadar kötü bir kart değil. 30FPS alması gerekli. Ram kaç GB ?GT 710 ve Q9400'e göre normal gibi duruyor.Ekran kartı kötü maalesef.
2+2 800mhzGT710 en düşük ayarlarda 7FPS alacak kadar kötü bir kart değil. 30FPS alması gerekli. Ram kaç GB ?
O zaman normal. Ram'lerin yetmiyor.2+2 800mhz
Hocam yanlız ben önceden takılma olmadan oynuyordum sistem eski farkındayım ama harddiske kurulu oyun harddiske de bf4 bf3 falan yükledim ondan dolayı olabilir mi ağır çalışmasına sebep oluyor olabilir diye düşündümO zaman normal. Ram'lerin yetmiyor.
Hayır. HDD Fps'e etki etmez.Hocam yanlız ben önceden takılma olmadan oynuyordum sistem eski farkındayım ama harddiske kurulu oyun harddiske de bf4 bf3 falan yükledim ondan dolayı olabilir mi ağır çalışmasına sebep oluyor olabilir diye düşündüm
Şarja takıp oynamayı dene.Hocam yanlız ben önceden takılma olmadan oynuyordum sistem eski farkındayım ama harddiske kurulu oyun harddiske de bf4 bf3 falan yükledim ondan dolayı olabilir mi ağır çalışmasına sebep oluyor olabilir diye düşündüm
Şarja takıp oynamayı dene.
TamamKardeşim laptop değil
Virüs taraması yapmadım ekran kartı sürücüm güncelVirüs taraması yaptınız mı ?
Ben bilgisayarla çok oyun oynayan birisi değilim ara ara kafa dağıtmak için oynuyorum o yüzden bilgisayara çok para vermek istemiyorum bana işlemci önerirmisiniz ve anakart ikinci el. Premiere pro vs kullanırken de sorun yaşıyorum 8 gb rame geçmek için anakart yenilemem lazım önerileri bekliyorum.1-Sistem yetersiz.
2-Birde arkadaki uygulamalarda FPS'i etkiler(Fraps,Chrome vs.
GTA 5 De 8Gb ram aşa olmucak yoksa böyle kriz eder.2+2 800mhz
Minimum Bir Ryzen 3 1200 ve Ryzen 3 3200G(Eğer R3 3200G alırsan,Vega 8 sana her türlü yetecektir,ekran kartı yerine ram alırsın,Vega 8 2GB Ram yer.)Ben bilgisayarla çok oyun oynayan birisi değilim ara ara kafa dağıtmak için oynuyorum o yüzden bilgisayara çok para vermek istemiyorum bana işlemci önerirmisiniz ve anakart ikinci el. Premiere pro vs kullanırken de sorun yaşıyorum 8 gb rame geçmek için anakart yenilemem lazım önerileri bekliyorum.
Apu sistemlerde mutlaka 2x8Gb şart. niye yarısını zaten windows yiyor Gta 5 12gb 13gb aşa yemiyor ramMinimum Bir Ryzen 3 1200 ve Ryzen 3 3200G(Eğer R3 3200G alırsan,Vega 8 sana her türlü yetecektir,ekran kartı yerine ram alırsın,Vega 8 2GB Ram yer.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR4 sistem bu olur.Ama İntel istersen minimum İ5-İ7 3-5.Nesil alabilirsin,ama Ryzen kadar uzun ömürlü olmaz.